fbpx

Igen muligt at få bygget en Ylva

Inkluder i Newsletter: Ja

Nu er det igen muligt at få bygget en ny Ylva båd. Det er Tuco Marine Group i Faaborg og Ylva Klubben i Danmark, der har indgået et samarbejde, således der igen kan bestilles og bygges nye Ylva både. Prospektet er baseret på en "Ylva-Selv-Byg", hvor den enkelte sejler reelt selv bestemmer prisen for båden.

Tuco Marine Group støber båd, samler skrog og dæk, incl. hovedskotter, monterer køl og leverer et løst ror. Alt det for en pris på 321.000 kr. incl moms. Dernæst er det op til den enkelte sejlere at vælge udstyr, motortype/størrelse, dækslayout, teknik, rig, aptering, tovværk og teknik-pakker. Afhængig af valgene, så vil prisen for den færdige Ylva kunne landes mellem kr. 550.000.- og kr. 600.000.- incl. moms.

Hør mere på Boatshow

Ylva klubben vil på Boatshow i Fredericia være til stede. Her kan man opleve en Ylva, og klubbens medlemer vil være behjælpelig med priser/kontakter og udlevering af materiale vedr. bygning af en ny og stadig meget spændende sejlbåd.

1253907636 thumb

Det er ingen hemmelighed, at Ylvaen er en hurtig sejlbåd

Ylvaen er foruden at være en fremragende daycruiser med fire køjepladser, toilet og pantry - også stadig er skræmmende hurtig på kapsejladsbaner - især på distancekapsejladser har den vist sit værd.

Mere om Ylvaen

Ylva-båden blev en realitet som "kapsejlende familiebåd" i midten af 1970erne, hvor den blandt andet blev konstrueret til at sejle hurtigst "Sjælland Rundt", hvilket lykkedes fire gange, hvor den var hurtigste båd rundt. Siden har den gennemgået en nødvendig udvikling og optimering. I dag er den lidt tunge genoa erstattet af en Maxi-fok, der gør båden let og sikker at håndtere i alle vindstyrker. Der er siden starten bygget cirka 90 både. Ylva-klubben i Danmark har 60 aktive bådejere, der på hvert deres niveau nyder den optimale sejlglæde ved at kunne komme fra havn til havn inden for aftalt tid.

Du kan møde Ylva Klubben på stand 4210 lige ved siden af Dansk Sejlunion, der har samlet klassebådene omkring sig i hal E.









World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk bræt ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet

Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...





Udvalgte artikler *