Igen muligt at få bygget en Ylva

Nu er det igen muligt at få bygget en ny Ylva båd. Det er Tuco Marine Group i Faaborg og Ylva Klubben i Danmark, der har indgået et samarbejde, således der igen kan bestilles og bygges nye Ylva både. Prospektet er baseret på en "Ylva-Selv-Byg", hvor den enkelte sejler reelt selv bestemmer prisen for båden.

Tuco Marine Group støber båd, samler skrog og dæk, incl. hovedskotter, monterer køl og leverer et løst ror. Alt det for en pris på 321.000 kr. incl moms. Dernæst er det op til den enkelte sejlere at vælge udstyr, motortype/størrelse, dækslayout, teknik, rig, aptering, tovværk og teknik-pakker. Afhængig af valgene, så vil prisen for den færdige Ylva kunne landes mellem kr. 550.000.- og kr. 600.000.- incl. moms.

Hør mere på Boatshow

Ylva klubben vil på Boatshow i Fredericia være til stede. Her kan man opleve en Ylva, og klubbens medlemer vil være behjælpelig med priser/kontakter og udlevering af materiale vedr. bygning af en ny og stadig meget spændende sejlbåd.

1253907636 thumb

Det er ingen hemmelighed, at Ylvaen er en hurtig sejlbåd

Ylvaen er foruden at være en fremragende daycruiser med fire køjepladser, toilet og pantry - også stadig er skræmmende hurtig på kapsejladsbaner - især på distancekapsejladser har den vist sit værd.

Mere om Ylvaen

Ylva-båden blev en realitet som "kapsejlende familiebåd" i midten af 1970erne, hvor den blandt andet blev konstrueret til at sejle hurtigst "Sjælland Rundt", hvilket lykkedes fire gange, hvor den var hurtigste båd rundt. Siden har den gennemgået en nødvendig udvikling og optimering. I dag er den lidt tunge genoa erstattet af en Maxi-fok, der gør båden let og sikker at håndtere i alle vindstyrker. Der er siden starten bygget cirka 90 både. Ylva-klubben i Danmark har 60 aktive bådejere, der på hvert deres niveau nyder den optimale sejlglæde ved at kunne komme fra havn til havn inden for aftalt tid.

Du kan møde Ylva Klubben på stand 4210 lige ved siden af Dansk Sejlunion, der har samlet klassebådene omkring sig i hal E.Seneste nyheder
Kort Nyt

Gode tips og råd, når båden skal på land

★ Test af motorbåd

★ Smartliner Fisher 23 - Designet til lystfiskeren

Kapsejlads

Sejlerlandsholdet klar til EM i 49er - 49erFX og Nacra - men...

Bådudstillinger

Vi ses på BoatShow.fr

Kort Nyt

Jules Verne trofæet: Hvem kommer under 40 døgn? Se video

Kort Nyt

Dansk Søredningsselskab: Station nummer 12 hejser flaget

Kapsejlads

Nyt ambitiøst 49er team går efter OL 2024

Surf

Udsat Waterz stævne afvikles start oktober

Kort Nyt

Tyske sejlere angrebet af pirater nær Spanien

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Luffe 58 - Trimmes med knapper

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Mercury lancerer fabriksrenoveret motor

Ny udgave af den elektriske båd Eelex 8000

Mercury med nyt "Smart Tow"