Prøv SUP på Boatshow

Når MESSE C den 27. februar slår portene op til årets store bådudstilling – den 26. i rækken – mødes publikum med en lang række nyheder indenfor udstyr og tilbehør.

Blandt nyhederne på er også et stort bassin, hvor der bl.a. vil blive demonstreret kajakker og ikke mindst SUP – Stand Up Paddle – en sport og hobby der virkelig har grebet om sig de seneste år.

Det er Surf 'N Fun i Middelfart, der er drivkraften blandt aktiviteterne i bassinet. Herfra fortæller Allan Borch Madsen at alt udstyret er til stede. Selv boardshorts, t-shirts og håndklæder, så der er ingen undskyldning for ikke at stifte bekendtskab – og prøve kræfter – med SUP-boardet.

Man kan også vælge blot at kigge på og lade sig inspirere – blandt andet når der arrangeres Prorace med SUP surfere på forskellig erfaringsniveau.

Også yoga og fitness

At boardet har mange anvendelsesmuligheder, er SUP Yoga et eksempel på, når Maria Olsen fra Middelfart Yoga laver spændende øvelser med deltagerne på boardet. Det samme gør sig gældende med SUP Fitness, hvor fitnessinstruktøren Maja Skov Bertelsen fra vilfremad.dk guider publikum og deltagerne igennem øvelsesprogrammet der styrker balance- og koordinationsevnerne.

Alle kan være med

Alle kan deltage i aktiviteterne, uanset kundskabsniveau, på det store indendørs bassin. Ønsker man at deltage i et SUP Yoga eller SUP Fitness hold vil det være en god idé at forhåndstilmelde for at sikre sig en plads på et af holdene. Forhåndstilmelding sker her