fbpx

Faurby og Nordship på fælles stand på Boat Show

Inkluder i Newsletter: Ja

Lars Buchwald, stifter og indehaver af Nordship Yachts ApS, glæder sig til at møde det danske bådpublikum og fortælle om det udvidede samarbejde med Faurby.

- Thomas og jeg har fuldstændig samme holdning til faktorer som kvalitet, materialer, service og det gode håndværk. Det er en mangeårig drøm og kongstanke hos mig, at mindre værfter bør samarbejde og udnytte synergieffekter. Under samme tag kan vi udnytte produktionskapaciteten meget bedre, lige som vores bådserier supplerer hinanden rigtig godt, mener Lars Buchwald, som i Fredericia præsenterer Nordship 360.

- Og så præsenterer vi blandt andet den første Faurby 360 E, der er bygget i Lunderskov. Dermed kan de besøgende se og mærke, at materialer, finish og kvalitet er akkurat lige så fremragende som altid, konstaterer Thomas Hougaard, direktør i Faurby Yachts ApS, som også udstiller Faurby 335 E.

Også som personer supplerer Hougaard og Buchwald hinanden godt, mener de begge.

- Vi er forskellige generationer, som kan diskutere men også flytte hinanden. Lars har efter 45 år i branchen en stor faglig ballast, som jeg nyder godt af, mens jeg måske blandt andet har nogle markedsføringsmæssige kvaliteter, siger Thomas Hougaard.

Faurby 360E II

På Boat Show i Fredericia kan du, blandt mange andre fede både, opleve denne Faurby 360 E

Både Faurby og Nordship har Tyskland som et vigtigt marked, og begge ser frem til at møde mange nordtyske kunder eller potentielle kunder på Fredericia Boat Show.

- Vi er altid glade for at udstille i MESSE C og møde vores hjemmemarked. Der er et højt serviceniveau og dygtige arrangører i Fredericia, fastslår Lars Buchwald.

Fredericia Boat Show finder sted den 27. februar-1. marts og 5.-8. marts 2015. Se mere på www.boatshow.dk.









Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen





Udvalgte artikler *