fbpx

Hanseboot fint fra start

Inkluder i Newsletter: Ja

Den traditionsrige Hanseboot lagde fint fra land med lidt over 1.000 flere besøgende første weekend sammenlignet med 2013, og messen har genåbnet sin flydende afdeling, ved Landungsbrücken i Hamborg Havn.

Messen har på bedste international vis en schuttle bus kørende i fast rutefart mellem messehallerne og havnen, så du har altså mulighed for også at nyde det fantastiske efterårsvejr som Hamborg lige nu byder på, 17 grader og høj sol.

Flest både

Danske X-Yacht er faktisk en af de stande med flest udstillede både. Hele fem stykker har værftet fra Haderslev taget med til Hamborg, hvor Xp modellerne tæller flest. Xp33 – 38 og 44, samt to Xc modeller, den seneste nye Xc35 samt Xc42.

Hanseboot2014 022-001

X-Yacht med fem både på Hanseboot. Foto: Søren Øverup

Reese Marin er naturligvis også tilstede, og viser den populære Marex 320 White edition, som den ihærdige mægler fra Aabenraa har solgt hele 6 stykker af den forgangne sæson. Flere Marex' fan har snuset op, at en ny model bygget over 375 skroget dukker op til januar, og vil kunne opleves på Düsseldorf. Reese Marin kan allerede nu fremvise 3D tegningerne af den nye Marex.

Hanseboot2014 020-001

Quorning boats er naturligvis også på plads med to af de meget populære modeller fra værftet i Skærbæk, og meldinger lyder på yderligere to solgte både efter første weekend. Foto: Søren Øverup

Luffe og Nordship er hver repræsenteret med en enkelt båd, så de danske værfter udgør en pæn del af den samlede udstilling

På udstyrssiden er Elvstrøm Sails, John Mast og FlexOfold på plads, sammen med en bred vifte af øvrige stande der repræsenterer udstyr, med alt hvad hjertet begærer.

Hanseboot2014 025-001

Dehlers nye flagskib, 46'eren er på plads på Hanseboot. Foto: Søren Øverup

On-line Boatshow

Som noget nyt har Hanseboot oprettet et online 'boatshow' så du allerede hjemmefra kan sidde og finde ud af hvilke både du har lyst til at se nærmere på. Link til on-line-katalog her

Link til Hanseboot her




Seneste nyheder





★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen

Tursejlads

’En hel verden venter’ – nu også i København

Sejlsportsliga

Sailing Champions League: KAS var få point fra cuttet





Udvalgte artikler *