fbpx

Heldig vinder padler hjem med Boat Show-havkajak

Alle besøgende, som har købt billet online via boatshow.dk, kan således deltage i konkurrencen om en lækker havkajak i Boat Show og MESSE C's orange signaturfarve.

Der er tale om en Prijon Marlin Prilite kajak i ABS-plast – samme materiale som LEGO-klodser er lavet af og ekstremt slidstærk. Den har en værdi af knap 15.000 kroner.

- Det er en rigtig god allround kajak, som begynderen kan få gode oplevelser med, og som man samtidig kan "vokse" med, uden at den bliver kedelig, fortæller Jan Møller Jørgensen. Han er indehaver af Havkajakken & Friluftsliv ApS, som i samarbejde med MESSE C stiller den attraktive præmie til rådighed.

Han glæder sig til at udstille på Boat Show, hvor der altid bliver langet kajakker og også kurser, udstyr med mere over disken i løbet af udstillingsdagene.

- Naturoplevelsen og roen ved en tur i havkajak kan ikke matches, og det sceneri er der heldigvis altid mange besøgende, som godt kan se for sig, og som får lyst til at prøve, siger Jan Møller Jørgensen med et smil.

Havkajakken & Friluftsliv ApS er i øvrigt også repræsenteret på scenen, hvor Fredericia-firmaets garvede medarbejder Jørgen Skovmand fortæller og viser billeder fra sine 20 år i havkajak i danske og udenlandske farvande. Han er forfatter til flere bøger om havkajakroning.

Ud over havkajakken er der også en jolle i Boat Show-Edition på spil blandt de besøgende med online-billetter.

Fredericia Boat Show finder sted den 27. februar-1. marts og 5.-8. marts 2015. Se mere på www.boatshow.dk

Havne

Bøgeskov Havn - en af mange, melder klar til sejlerne

Kort nyt

Sejlklubben Rødvig Stevns trænede i svømmehallen

Kapsejlads

Overvældende weekend for J/70-sejlerne

The Ocean Race

Voldsomt vejr kostede hovedskade

Kort nyt

Hvem skal drive medlemsrestauranten i Sletten Baadeklub? 

★ Interview & Portræt

★ Producerer fremdrift til sejlbåde på alle verdenshave

Kapsejlads

Rindom hædres for Årets Sejlsports-præstation

Udvalgte artikler *