fbpx

Nye både på Hamborg

Inkluder i Newsletter: Ja

Hamborg er altid noget specielt. Det er starten på efterårets og vinterens indendørs bådudstillinger rundt omkring i Europa, og her på redaktionen lægger vi ikke skjul på en hvis begejstring for Hamborg.

Byen er en international metropol, og tager du en weekendtur, kan du være sikker på nogle gode oplevelser. Hvis ikke hele familien er til bådudstilling, ja så finder du en af Nordeuropas bedste metropoler for mange andre ting som, shopping – sightseeing, og i det hele taget sublime muligheder for at forkæle dig selv.

Samlet sejlbådene ét sted

Hanseboot er en udstilling, der gennem årene, lige som så mange andre 'boatshows' har, måtte tilpasse sig tiderne i bådbranchen.

Sidste år rykkede man konsekvent rundt på hele udstillingen, så man igen skabte de rette rammer for god stemning. Ledelsen har arbejdet videre, og for første gang nogensinde har man samlet samtlige sejlbåde i ét område. Tidligere fandt man sejlbådene udstillet noget spredt, og havde vi skulle gætte, ja så troede vi nok ikke på det ville lykkes at få alle samlet, men ingen tvivl, der arbejdes hårdt på at give de besøgende en optimal oplevelse.

Vers2

Dehler og Hanse bådene stod tidligere noget for sig selv. Alle sejlbåde er nu samlet i ét område for at give de besøgende en så god oplevelse som muligt. Her den nye Dehler 46 som kan ses på Hamborg. 

 Et spejl af branchen

En udstilling er et godt billede af hvad der rør sig i branchen, et spejl af tidens tilstand, og på årets Hanseboot meldes der for første gang i flere år, om flere nye både. Enkelte både, og endda danske, har decideret verdenspræmiere, og flere modeller vises for første gang i Tyskland. På udstillingen kan du blandt andet opleve:

Den nye Dehler 46 og Hanse 455, begge både vises for første gang i Tyskland

Bavaria viser inovative ideer i cruising-segmentet mellem 37 og 46 fod samt deres 'Easy 9.7'

Fra X-Yacht vises for første gang i Tyskland Xc45 Mk II,

og Nordship står for verdenspræmieren med deres Nordship 430 DS

Det er den 55. udstilling i rækken, og løber fra lørdag den 25. oktober til søndag den 2. november, og udstillingen holder åbent fra kl. 10 - 18 hverdag, samt 'lang onsdag' til kl. 20.

Tysk 'gründlichkeit' betyder naturligvis at du blot parkere i det tilhørende p-hus, og går 'tørskoet' direkte ind på udstillingen. 

Se mere om Hanseboot her

 









Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...

Kort nyt

Flot donation øger sikkerheden i Roskilde

Kort nyt

Tun-feber i Helsingør – billetterne er revet væk

Kapsejlads

Anne-Marie Rindom skadet - misser Hyéres!

★ Artikel

★ Ruffet måtte af og på igen

Kapsejlads

Første officielle DM i singlehand sejlads er en realitet 

Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL





Udvalgte artikler *