fbpx

Genoa holder formen

En lille delegation fra Tempo Bådsalg har de seneste dage travet Genoa tynd, og Henrik Jørgensen berettet fra en flot udstilling i Genoa.

Umiddelbart har Genoa, som så mange andre udstillinger, oplevet tilbagegang gennem de seneste 4-5 år, men Genoa udstillingen har tilpasset sig, og viser nu, efter de to første åbningsdage, en fremgang på over 10 % i antal besøgende.

Se stort fotogalleri fra Genoa her

Det er jo en 'konge udstilling' fortæller Henrik Jørgensen til Bådmagasinet, og fortsætter – 'det bedste ved det hele er, at man faktisk kunne spore en hvis form for behersket optimisme. Jeanneau, Benneteau, Hanse m.fl. ytrede alle om lysere tider, og der blev faktisk også handlet både' udtaler Jørgensen på en mobil telefon fra nord Italien.

Stadig størst?

Selvom Genoa også har, måtte opleve tilbage gang som et billede af en hårdt trængt branche, ja så kommer udstillingen fra et så højt internationalt niveau, at det stadig er den største udendørs udstilling i Europa.

Det vrimler med RIB's som naturligvis er en stærk varer i Middelhavet – samtlige motormærker brillere med kæmpe stande, ligesom de store leverandører indenfor elektronik er på plads.

IMG 1316

Kø ved indgangen til Genoa. 10 % fremgang efter de to første dage er flot. Foto: Henrik Jørgensen

Det hele bliver ligesom sat på plads, når så snakken falder på de helt store både. Feretti Group er som flagskib de største i området, og her er der jo tale om VIP gæster der – hvis de ikke lander i en helikopter, ja så står Bentley'en klar til at bringe de mulige købere frem og tilbage fra deres suite i nærheden.

 

Se video fra Genoa her:  

Havne

Bøgeskov Havn - en af mange, melder klar til sejlerne

Kort nyt

Sejlklubben Rødvig Stevns trænede i svømmehallen

Kapsejlads

Overvældende weekend for J/70-sejlerne

The Ocean Race

Voldsomt vejr kostede hovedskade

Kort nyt

Hvem skal drive medlemsrestauranten i Sletten Baadeklub? 

★ Interview & Portræt

★ Producerer fremdrift til sejlbåde på alle verdenshave

Kapsejlads

Rindom hædres for Årets Sejlsports-præstation

Udvalgte artikler *