fbpx

Spændende omgivelser for ny udstilling

Inkluder i Newsletter: Ja

 

Den 27. februar åbner dørene for en ny stil for udstillinger i Danmark, når CPH Maritim Festival skydes i gang i Lokomotivværkstedet tæt ved Købehavns Centrum.

Messen har sit hovedfokus på sæsonens nye udstyr indenfor alt fra elektronik til sejlertøj, fra grej til bådpleje og vedligehold. Sejlemagerne er der, det samme gælder kaleche-producenter, serviceværfter, forsikringsselskaber, og er man til et godt tilbud på en RIB eller speedbåd, så er Lokomotivværkstedet stedet at besøge i den de fire dage messen varer frem til den 2. marts.

"Vi er rigtig glade for, at vi når op over 90 udstillere til premieren på CPH Maritim Festival, hvor vi i en spændende rå og anderledes udstillingshal, tæt på København City kan præsentere sejlerfolket for en helt ny og anderledes maritim udstillingsoplevelse", fortæller udstillingschef Knut Iversen. "Det bliver en fin og varieret messe, hvor de besøgende kan blive opdateret på alt det nye udstyr, og jeg er sikker på der vil være masser af super gode tilbud at tage med sig hjem".

Udstillingen byder også på en lang række aktiviteter og spændende foredrag af bl.a. Kirsten Thomsen og Kim Bork Mathiesen som fortæller om deres sejlads gennem Nordvestpassagen, og Malene Wilken og Lasse Jarls vil humoristisk og levende berette om deres familie-odysse i Middelhavet.

To gange hver dag kan de besøgende komme gratis på certificeret kursus i Søskikkerhed, og så vil de vil være de første til at stifte bekendtskab med "Biking the Atlantic"- projektet, hvor Mads Fabricius til krydse Atlanten i sin specialkonstruerede 30 fods vandcykel – Lørdag eftermiddag kårer Danske Tursejlere Årets Lystbådehavn til tonerne af gruppen "Visens Skib".

"Torsdag og fredag holder Cph. Maritim Festival åben helt frem til kl. 20.00, så her kan de besøgende mødes i Lokomotivværkstedet på vejen hjem fra arbejde. Vores hus-DJ, Serge, gir den gas i baren fra kl. 18.00, så man har mulighed for at slutte besøget af med "en kop et-eller-andet" med fed musik til", slutter Knut Iversen.

På messens hjemmeside vil der være løbende opdatering af aktiviteter, foredrag og alle praktiske oplysninger om messen.




Seneste nyheder





Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen

Sejlsportsliga

Sailing Champions League: KAS var få point fra cuttet





Udvalgte artikler *