fbpx

Reese Marin på bådudstiling i Dragør med to nyheder

Reese Marin har Danmarkspremiere på den nye Dehler 38 på den flydende bådudstilling i Dragør (16.-18. august 2013).

Den eksklusive performance cruiser Dehler 38 vises for første gang i Danmark. Dehler 38 har allerede fra starten haft meget salgssucces. Båden som udstilles er nr. 38 og er det første eksemplar af Dehler 38 i Danmark. Udstillingsbåden er solgt og får hjemhavn i Kalundborg efter udstillingen.

Læs også: Reese Marin forhandler nu Dehler

De første resultater fra kapsejladserne bekræfter også kunnen som en performance cruiser fra tegnebordet Judel/vrolijk. Båden har netop vundet det tyske mesterskab.

Dehler 38 starter fra dkr. incl. moms 1.270.000 komplet med standard udstyr AB værft.

Også noget til motorsejlerne

Men det er ikke den eneste nyhed fra Reese Marin på bådudstillingen i Dragør - Marex 320 Aft Cabin Cruiser vises også frem. Marex 320 Aft Cabin Cruiser har på det seneste fået meget omtale i de internationale bådmagasiner, hvor den bl.a. er blevet ros for sin udsøgte kvalitet og tilmed vundet titelen som "Årets båd i Europa".

marex

Man kommer ikke uden om, at Marex 320 Aft Cabin Cruiser er en flot båd

Den norsk bygget nyhed er allerede en måned efter dens første testsejlads blevet solgt i mere end 30 eksemplare. Marex 320 Aft Cabin Cruiser er en kreativ nyskabelse hele vejen igennem med seperat agterkahyt, stort centercockpit, bred adgang rundt om bådens dæk, cabriolet skyde tag, seperat bruse rum, m.m. Bådens konstruktion er ny hele vejen igennem, ikke noget med ny overbygning på et gammelt skrog!

Båden er udstyret med en Volvo Penta dieselmotor D4- 300 HK tilkoblet en skrueinstallation som giver den en topfart på ca. 26 Knob. Marex 320 Aft Cabin Cruiser har en cruising speed på 18-20 knob.

Pris fra 1.900.000 incl 25% moms AB værft.