fbpx

Final Twenty mødes live i Fakse

Efter 12 kvalifikationssejladser over de sidste fire uger, har de 20 bedste både kvalificeret sig til finalesejladserne i DM i Virtual Skipper. I dag, lørdag, mødes de fleste af disse i Fakse Ladeplads Sejlklub for at kåre Mesteren 2013.

6 sejladser, 1 fratrækker og 1 frokost

"Formatet er simpelt og effektivt. Vi bliver 20 både til start, og vi sejler i alt 6 sejladser, 3 formiddag og 3 eftermiddag, efter en fælles frokost. Den dårligste smides væk, og eventuelle protester behandles direkte efter sejladsen" siger Søren Andresen, alias Spirillen, der må tilskrives en favoritposition, efter at vundet sin kvalifikationsgruppe klart.

krullesvaletop4 1

Virtuel Skipper kan hentes gratis til PC

4 sejler hjemmefra

Der er langt fra Randers til Fakse, og derfor har Niels valgt at koble sin bærbare op hjemmefra, hvor han naturligvis deltager på lige vilkår som alle andre. Det samme gælder 3 andre deltagere, der også må sidde og juble alene derhjemme, skulle det blive dem vinder overalt.

Kig med

Spillet Virtual-Skipper kan downloades gratis til PC, og enhver kan kigge med hjemmefra online, ved at hente gratisversionen, og logge "DM2013" på som spectator. Man er naturligvis også velkommen, og bliver budt på kaffe og moleøl, hvis man vil følge slaget og stemningen live på havnen ved Fakse. Efterfølgende er der stort anlagt festmiddag med præmieoverrækkelse.