fbpx

2 ud af 3 tager på Boat Show - skal du?

Bådmagasinets læsere er flittige besøgende på Fredericia Boat Show. To ud af tre svarer i Bådmagasinets afstemning på nettet, at de har skal på bådudstillingen. Anden halvleg af bådudstillingen starter i dag, hvor dørene slås op til en VIP-dag mellem 13.00-18.00. I morgen og resten af weekenden er der åbent fra 10.00-17.00.

IMG 1684

Bådmagasinet har selvfølgelig en stand på Boat Show - kig forbi. Foto: Lennart Madsen

Bådmessen byder i år på et bredt udsnit af mindre og større både i alle prisklasser. Der er selvfølgelig masser af stande med udstyr. Du kan naturligvis også møde Bådmagasinet, vi står klar til en frisk sejlersnak i Hal A på stand 1010.

Foredrag på scenen

På scenen i Hal E kan man høre spændende foredrag. På lørdag klokken 12.00 kan man høre om sejlads i Tyrkiet og Grækenland, når Leo Schmidt indtager scenen. Søndag går de to OL medaljevindere Jonas Warrer og Peter Lang på scenen klokken 15.00 for at fortælle om deres nye 49' projekt. Målet for de to sejlere er EM på hjemmebane i Aarhus og VM i 2013, OL i 2016, og udviklingen af et dansk professionelt sejlsportshold - Danish High Performance.