fbpx

Garmin på Boat Show med store nyheder

Garmin har store nyheder med til bådudstillingen i Fredericia. En af nyhederne er en ny topsmart kortplotter, der betjenes med ens fingre - ligesom man kender det fra smartphones.

displaygarmin

Den nye plotter fra Garmin

Plotteren kan blandt andet udveksle data med ens iPad. Det vil sige, at man kan lægge en rute ind på sin iPad, når man så kommer ned i båd, kan ruten over føres til plotteren. Prisen for den nye kortplotter ligger på 31.999 kr.

Smart sejlerur

En anden nyhed er det ny sejlerur Quatix, der har mange smarte funktioner. Blandt andet kan man plotte startlinien ind og se fordele. Quatix er udstyret med de vigtigste funktioner indenfor navigation og sejlads, og integrerer samtidig Garmins GPS-teknologi og brugervenlig interface. Uret giver mulighed for at overvåge de vigtigste informationer om farvands- og vind- og vejrforhold direkte fra håndleddet.

Læs også: Nyt ur fra Garmin - viser info om vind, vand & vejr

urgarmin

Garmin Quatix er et smart sejlerur

På nuværende tidspunkt er der kun tre Quatix ure i Europa, hvoraf de to af dem befinder sig i Fredericia. Her kan man se, prøve og røre ved uret. Når bådudstillingen er slut i Fredericia, flyves urene videre til henholdsvis Dubai og Rusland, hvor de skal vises frem.

Garmin Quatix har en vejlende udsalgspris på 3.499 kroner og kommer i handlen medio april.