fbpx

Fredericia Boat Show åben

Netop nu slås dørerne op til den 25. udgave af Fredericia Boat Show. Formanden for Danboat, Jan Hansen, har netop budt velkommen i Frederica Messe C. Hele ugen har udstillerne haft travlt med at gøre klar. Bådene er kørt på plads i udstillingshallerne, og de mange stande er klar til at få besøg i denne og den næstkommende weekend.

bådudstilling

Billedet er fra i går eftermiddags, hvor der gøres klar

Årets talent kåret

Ved åbningen af bådmessen løftede Generalsekretær i Dansk Sejlunion, Mads Kolte-Olsen, sløret for, hvem der er kåret som årets talent. Anna Munch fra Kaløvig Bådelaug og Sebastian Fleischer fra KDY vandt den ærefulde titel.

åretstalent

Sebastian Fleischer og Anna Munch er årets talent

Zoom8 sejleren Anna Munch forsvarede i sidste sæson sin VM-titel fra 2011 og vandt guld ved VM for Zoom 8 i den svenske skærgård ved Stockholm. I 2012 vandt hun også EM og NM. Surferen Sebastian Fleischer var med til OL i London, hvor han endte på en 29. plads.

Mød Bådmagasinet

Du kan naturligvis også møde Bådmagasinet, der har en stand på messen. Kig gerne forbi til en sejlersnak, og vi har et par gode tilbud med.

bådmagasinetmessefredericia

Bådmagasinets stand rigges til

Fredericia Boat Show finder sted over to weekender: Den 22.-24. februar og 1.-3. marts, alle dage klokken 10-17. Se også boatshow.dk. Du kan se en bladrefil af messekataloget her.
Kort nyt

12 år, og allerede forfatter - går i sin farfars fodspor...

Havne

Sikker gang i Haderslev 

Tursejlads

Langturssejlerne inviterer til vintertræf

Kort nyt

World Sailing omfavner ny 'surf dille’

★ Teknik

★ Maritim elektronik blomstrer stadig

Udvalgte artikler *


Produktnyt