fbpx

Nedtællingen til Boat Show nummer 25 er startet

Inkluder i Newsletter: Ja

Fredag formiddag går det løs med jubilæumsudgaven af Fredericia Boat Show, som for 25. gang byder sejlentusiaster velkommen til et overflødighedshorn af sejl- og motorbåde, udstyr, services, foredrag, underholdning og konkurrencer med fokus på livet til søs. Den officielle åbning foretages af generalsekretær i Dansk Sejlunion Mads Kolte-Olsen, og åbningsarrangementet danner også rammen om uddelingen af Boat Shows pris til Årets talent.

"Efter måneders forberedelser glæder vi os til at komme i gang med Boat Show, som kan melde alt udsolgt på det 24.000 kvadratmeter store område, der er udlagt til messen. Der er 200 udstillere på plads og et tilsvarende antal både – herunder mange Danmarkspremierer – at se og opleve", konstaterer Lars Søndergaard, projektleder i Messe C Fredericia.

poleringafbåde

Der klargøres på livet løs i Messe C

Han håber, at Fredericia Boat Show måske kan markere et vendepunkt i branchen efter nogle svære år. "Jeg fornemmer i al fald en god optimisme blandt udstillerne. Nogle har proklameret, at finanskrisen er aflyst, og jeg ser frem til, at bådmessen på flere måder kan indvarsle forårets komme", siger Lars Søndergaard, som i øvrigt også har kunnet notere en stor forhåndsinteresse blandt besøgende. "Blandt andet kan vi se en lovende udvikling på forsalget af onlinebilletter, som i øvrigt kan købes uden gebyr og som kan spare besøgende for en eventuel kø ved indgangen", tilføjer projektlederen.

Han glæder sig over, at alle de førende danske bådproducenter deltager i årets jubilæumsudstilling – et faktum, som har fået Messe C til at slå ekstra hårdt på markedsføringstrommerne i det nordtyske område.

Særligt fokus på børnene

Bådudstillingen har i år særligt fokus på de kommende sejlergenerationer. Børn under 14 år har gratis adgang, og blandt meget andet bydes der på Børnebio, hvor det, naturligvis, er "Far til fire til søs", der vises. Takket være Vejle og Omegns Modelbådsklub og Sydfyns Modelbådsklub kan børnene også se frem til at sejle med fjernstyrede modelbåde i et kæmpe bassin inde på udstillingsområdet.

Fredericia Boat Show finder sted over to weekender: Den 22.-24. februar og 1.-3. marts, alle dage klokken 10-17. Se også boatshow.dk. Du kan se en bladrefil af messekataloget her.

Havne

Granithavnene på Bornholm skal reddes

Havne

Havnefoged må fjerne reklamer fra både på land

Kort nyt

Bye bye mobile - og goddag til hængekøjen!

Kort nyt

Selskabet bag Boatflex ApS erklæret konkurs

Kapsejlads

Charles den Første – Havenes Konge

Udvalgte artikler *