Flere både med Danmarks- premiere på Boat Show

Bådforhandlerne er så småt ved at være klar til årets bådudstilling. En af dem er Risbjerg fra Them ved Silkeborg, der har flere både med Danmarkspremiere med på Boat Show.

risbjerg

Risbjerg var i weekenden i gang med at få bådene på plads i messehallen

En af de både, der har Danmarkspremiere, er Beneteau Barracuda 9, der er en walkaround fiskecruiser til dem, som vil på havet i al slags vejr. Den har en lys og lækker salon med kahyt og toilet og fem siddepladser rundt om bordet. Båden har nogle fantastiske sejlegenskaber i hård sø på grund af det lave tyngdepunkt og et skrog med en lille minikøl på, som også giver dejlig retningsstabilitet ved langsom sejlads og trollingfiskeri.

4

Beneteau Barracuda 9 får Danmarkspremiere på Boat Show

Den er et oplagt valg til den aktive weekendtur med familien og fisketuren. Bemærk, at Beneteau Barracuda 9 som noget helt unikt til en påhængsmotorbåd også fås med flybridge som Barracuda 9 Fly. Båden kan udstyres med en eller to påhængsmotorer efter eget ønske, og topfarten kan komme over 40 knob afhængig af motorvalg.

Sporty nyhed fra Sea Ray

Risbjerg har også sporty nyhed med fra Sea Ray. Sea Ray er USA's ubestridt største og mest anerkendte sportsbådmærke. Sea Ray var de første til at producere både i glasfiber og har siden været i førertrøjen, hvad angår kvalitet, innovation og ikke mindst sejlegenskaber. På Fredericia Boat Show kan man se Sea Ray 190 Sport, der en videreudvikling af Searay 185 Sunsport. Sejlegenskaberne er blevet forbedret, da 190 Sport har fået et stivere skrog og ny hæk. Derudover et nyt design på instrumentbordet og flere andre spændende detaljer, man kan se på bådmessen.

Skærmbillede 2013-02-18 kl. 20.17.02

Sea Ray Sport 190

Sea Ray Sport 190 har en flot indfarvet gelcoat som frit kan vælges i flere farver. Sea Ray 190 Sport har en fantastisk indretning, hvor bagsædepassagererne sidder godt beskyttet på grund af et højt fribord. Der er plads til, at flere personer kan sole sig samtidigt på den store solplatform. Risbjerg har netop fået modellen på lager, der sælges til en attraktiv kampagnepris på Boat Show.Seneste nyheder
Kort Nyt

Gode tips og råd, når båden skal på land

★ Test af motorbåd

★ Smartliner Fisher 23 - Designet til lystfiskeren

Kapsejlads

Sejlerlandsholdet klar til EM i 49er - 49erFX og Nacra - men...

Bådudstillinger

Vi ses på BoatShow.fr

Kort Nyt

Jules Verne trofæet: Hvem kommer under 40 døgn? Se video

Kort Nyt

Dansk Søredningsselskab: Station nummer 12 hejser flaget

Kapsejlads

Nyt ambitiøst 49er team går efter OL 2024

Surf

Udsat Waterz stævne afvikles start oktober

Kort Nyt

Tyske sejlere angrebet af pirater nær Spanien

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Luffe 58 - Trimmes med knapper

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Mercury lancerer fabriksrenoveret motor

Ny udgave af den elektriske båd Eelex 8000

Mercury med nyt "Smart Tow"