Fredericia Boat Show - alt fra letvægt til luksus

 

Nogle tænker måske på de luksuriøse motoryachts og store, elegante sejlbåde, når talen falder på Boat Show i Fredericia. Og disse "flagskibe" kan naturligvis også opleves, når det går løs om knap to uger. Men bådmessen byder også på et væld af mindre, spændende fartøjer, hvor man for alvor kan få udfordret sin sejlerkunnen og mærke saltvandet og vinden i ansigtet.

Det gælder blandt andet den nye strandkatamaran LightFighter, som med sin vægt på blot 85 kilo er lige til at transportere på bilens tag, og den kan samles og rigges på under 15 minutter.

Lightfighter

Man kan blandt se LightFighter på bådmessen i Fredericia

Den fire meter lange letvægtskatamaran, som er perfekt til kystnære og lavvandede farvande, er nem at håndtere og manøvrere, og accelerationen og hastigheden sikrer nogle sjove timer på vandet.

Mød Sebastian Fleischer

En anden let hurtigløber er den olympiske windsurfingmodel RS:X. På Boat Show kan man på fire af messedagene møde danske Sebastian Fleischer, som deltog i OL i London som den yngste deltager i RS:X-feltet. På Neil Pryde Scandinavias stand taler han med de besøgende og viser sit RS:X bræt og rig frem. Desuden vil han tre gange om dagen fortælle og vise billeder fra OL-deltagelsen, vejen til OL, træningen, fremtidsplanerne med videre.

Sebastian Fleischer 1

Sebastian Fleischer fortæller på Neil Prydes stand

Danmarkspremierer fra Siim

Naturligvis bliver der også masser af "konventionelle" både at gå ombord i på Boat Show. Bådfolket kan blandt andet glæde sig til at besøge Siim Båd & Motors stand, hvor der blandt de otte-ni både er tre spændende Danmarkspremierer. Blandt disse er en af årets største nyheder inden for luksus-hardtopbåde, nemlig den spritny Flipper 670 ST.

"Det er noget af det mest gennemtænkte og stilrene, vi har set. 670 ST er for dem, der bare vil have det bedste, og vi har store forventninger til den", fortæller medejer Jacob Siim om den finskbyggede nyhed. Fra amerikanske Chapparal byder Siim på to Danmarkspremierer, nemlig 225 SSI og H2O 18 Sport, som er henholdsvis en luksus daycruiser og en fræk bowrider.

Chapparal SSi 225

Chapparal 225 SSI

"Endelig vil jeg fremhæve Bella 530 HT Classic og Bella 703. Førstnævnte er en af vores bestsellere, som vi på Boat Show tilbyder til en meget stærk messepris. 703'eren er som en moderne Snekkebåd – en rigtig hyggebåd i finsk kvalitet og til fornuftige penge. Vi appellerer således både til kunden, som ønsker den eksklusive båd, og til kunden, som ønsker en "bestseller" - bredden spænder fra fornuftige hyggefartøjer til bomstærke luksusbåde, så vi skal nok få gang i salget i Fredericia", lyder det optimistisk fra Jacob Siim.

Fredericia Boat Show finder sted over to weekender: den 22.-24. februar og 1.-3. marts, alle dage klokken 10-17.Seneste nyheder
Kort Nyt

Gode tips og råd, når båden skal på land

★ Test af motorbåd

★ Smartliner Fisher 23 - Designet til lystfiskeren

Kapsejlads

Sejlerlandsholdet klar til EM i 49er - 49erFX og Nacra - men...

Bådudstillinger

Vi ses på BoatShow.fr

Kort Nyt

Jules Verne trofæet: Hvem kommer under 40 døgn? Se video

Kort Nyt

Dansk Søredningsselskab: Station nummer 12 hejser flaget

Kapsejlads

Nyt ambitiøst 49er team går efter OL 2024

Surf

Udsat Waterz stævne afvikles start oktober

Kort Nyt

Tyske sejlere angrebet af pirater nær Spanien

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Luffe 58 - Trimmes med knapper

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Mercury lancerer fabriksrenoveret motor

Ny udgave af den elektriske båd Eelex 8000

Mercury med nyt "Smart Tow"