fbpx

Nordisk premiere i Fredericia på 'Havets Range Rover'

Lidt under seks millioner kroner står der på prisskiltet, når Aziyachts ApS fra Middelfart præsenterer en spændende Nordisk premiere på det kommende Fredericia Boat Show. Der er tale om en Azimut Magellano 43 Flybridge med alt i udstyr og specielt tilpasset til nordiske farvande og vejrforhold.

"Vi kalder den Havets Range Rover, fordi den kan bruges i al slags vejr og under næsten alle forhold, samtidig med at den kombinerer et smukt ydre og et luksuriøst indre. Med en Azimut Magellano kan ejeren forlænge den danske sejlersæson med mindst en måned i hver ende – og i realiteten kan den sejle året rundt", fortæller direktør Henrik Laugesen, Aziyachts ApS.

Tilpasset danske forhold

Et oliefyr er væsentligt mere relevant end aircondition på disse breddegrader, så det har Aziyachts servicechef Allan Jørgensen fået implementeret i den udstillede model, som således byder på varme i alle tre kabiner – og også begge badeværelser.

"Vi glæder os meget til at præsentere nyheden for det danske bådpublikum. Det er klart, at de færreste har seks millioner kroner til bådkøb. Men de findes, og når de oplever båden, ser den eksklusive indretning og hører om de fantastiske muligheder, den giver sæson- og vejrmæssigt, så kan alt ske", konstaterer Henrik Laugesen, som ydermere lokker med en altomfattende service- og tryghedspakke til kommende kunder.
America's Cup

Emirates Team New Zealand sejler 200 km/t på land – se video

Havne

By&Havn: Ny havn relativt realistisk inden for 5 år

★ Teknik

★ Vi har “prøvesejlet” C-MAP til mobil og tablet

Kort nyt

Monsterbølge rammer krydstogtskib - passager omkommet 

Kort nyt

Garmin Round Denmark Race: Mega interesse for 'The Guide'

Kort nyt

Sejlsport fra 'All over the world' - se video

Kort nyt

Ny bådbrand midt i København: Sort røg væltede ud

Udvalgte artikler *


Produktnyt