fbpx

Fire nye modeller fra Hanse Yachts

Inkluder i Newsletter: Ja

Så er der nye toner fra tyske Hanse Yachts i form af fire nye modeller, der spænder fra 34-54 fod.

De fire nye modeller er designet og bygget over fire følgende krav: Hurtigere, mere bekvem, mere luksuriøs og endnu lettere at sejle/bruge.

De fire nye modeller hedder:

• Hanse 348
• Hanse 388
• Hanse 418
• Hanse 548

Hanse 291 kom tilbage i 1993, og sidenhed er det tyske værft vokset, så det i dag er den næststørste yachtproducent i verden. Med de fire nye modeller er det planen at sikre sig, at man også kan være en stor spiller på markedet i fremtiden.

Ild, vand, luft, jord - Hanse er ét med elementerne

Store designs er altid resultatet af større visioner, lyder det fra Hanse. De fire nye modeller, som Hanse har udviklet, er baseret på de fire elementer fra det antikke Grækenland - og er perfekt designet til at klare elementerne til søs. Hanse forklarer i deres pressemeddelelse, hvorfor de mener, at de er ét med elementer:

Ild - sol og lys er afgørende for en uforglemmelig oplevelse til søs og er en del af enhver sejltur. De fire nye Hanse modeller er designet specielt til sollyset og er udstyret med store skrogvinduer og vinduer samt rufvinduer i badeværelserne. Altsammen for at bringe så meget naturligt lys ind som overhovedet muligt.

112

Læg mærke til de mange vinduer i salonen om bord på Hanse 548.

Vand - de nye Hanse modeller er designet af anerkendte Judel/vrolijk & co. Skroget er designet med henblik på bedre performance, stabilitet og balance. Har prebalanceret ror og slank L-køl, der skulle give mere "lift" på kryds. Det er dog muligt at vælge anden køl, hvis man ønsker det.

Luft - luft er det element, der får en sejlbåd til at sejle. For at kunne omfavne dette element endnu bedre, så er de nye Hanse modeller udstyret med højere mast og større sejlgarderobe. Dette resulterer i endnu højere hastigheder og forhåbentlig færre timer for motor. Hvis der er for meget vind, kan sejlene nemt og hurtigt rebes med Hanse one-line reefing system.

Jord - Jorden er vores hjem og undlader aldrig at forføre os med alle sine farver og former. Om sommeren er en Hanse båd hjemmet for familien og venner. De nye modeller kan prale af masser af komfort og moderne design. Roseo Design, som har stået for interiørdesignet, har sørget for, at der er mere luksus og komfort om læ.

Modellerne får verdenspremiere til setember på Cannes Yacht Festival. I Danmark forhandles Hanse af Reese Marin i Aabenraa.









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf





Udvalgte artikler *