fbpx

Alles øjne rettet mod top-3

Related Articles: Alle ni både er klar - dog uden den store vinge
Inkluder i Newsletter: Ja

Sejladserne om de endelige podiepladser spidser til med kun to Sail Grand Prix'er tilbage - i weekenden afholdes SailGP i New Zealand for første gang.

Alles øjne er rettet mod top tre, når SailGP-flåden tager hul på det næstsidste event i sæson 3, hvor hele fem hold stadig er i spil. Heriblandt det danske team med Nicolai Sehested som skipper.

Og Sehested forklarer i en mail til presse: "Vi går imod sæsonens to sidste events velvidende, at vi stadig har mulighed for at tage en plads i finalen – og det er præcis den motivation, vi skal bruge for at præstere på vandet." - og fortsætter

"Holdene foran os på ranglisten sejler godt og har momentum. Vi skal derfor være i topform og have lidt ekstra held med os – men der er stadig masser af point at sejle for. Vi ved også på nuværende tidspunkt, at alt kan ske i SailGP."

Det australske SailGP-hold med skipper Tom Slingsby fører den samlede rangliste, hvor New Zealand og Frankrig også er godt på vej mod en finaleplads. Herefter ligger Storbritannien og Danmark med henholdsvis to og seks point lige uden for top tre.

På trods af et frustrerende resultat i sidste måned, hvor danskerne sluttede efter flere af deres rivaler på den samlede pointtavle, er det et hold med selvtillid, der melder klar til eventen i Lyttelton, New Zealand.

Sejladserne i Sydney blev afbrudt midt i eventen på grund af ekstreme vejrforhold, hvilket fik arrangørerne til at aflyse sejladsen på eventens andendag. Det betød, at det danske hold sluttede på en samlet femteplads efter lørdagens tre sejladser.

Sehested slutter: "Resultaterne i Sydney var ikke til vores fordel – de fleste af de hold, vi virkelig har fokuseret på at slå, sluttede foran os lørdag aften, og de placeringer endte med at tælle som point - det er ærgerligt, men sådan er det – vi skal være modige med vores strategi i sæsonens sidste events, hvis vi skal komme tilbage i kampen.”









Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...

Kort nyt

Flot donation øger sikkerheden i Roskilde

Kort nyt

Tun-feber i Helsingør – billetterne er revet væk

Kapsejlads

Anne-Marie Rindom skadet - misser Hyéres!

★ Artikel

★ Ruffet måtte af og på igen

Kapsejlads

Første officielle DM i singlehand sejlads er en realitet 

Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL





Udvalgte artikler *