fbpx

Martin Kirketerp ramt af lynet om bord på den New Zealandske båd!

Inkluder i Newsletter: Ja

Det var en noget chokeret Martin Kirketerp som måtte en tur på hospitalet for at blive tjekket, efter han hjalp med at få sejlet den New Zealandske båd i land søndag. Båden blev nemlig ramt af et lyn...!

Sammen med den Schweiziske rorsmand Sebastien Schneiter, den franske taktiker Manon Audinet og de to danske grindere Luke Payn samt Martin Kirketerp, hjalp de deres New Zealandske venner med at sejle båden i havn, så Kiwi'erne kunne fejre sejren, og få overrakt 'det gylde rat'.

Men men, i de tordenbyger som byggede op i løbet af søndagen, ja der nåede båden ikke i land før det gik galt.

Et lyn slog ned i den New Zealandske båd, og værst gik det ud over Kirketerp, som på tidspunktet hvor lynet slår ned, rører ved et stag, og får 'overført' lynet - han blev straks evakueret af den New Zealandske følgebåd, og bragt til hospitalet for tjek. Martin måtte tilbringe en nat, for yderligere observation, men meldes heldigvis ok, dog med lette forbrændinger på den ene hånd!

Schneiter, der styrede F50eren, udtaler: "Hele båden slukkede, vingen eksploderede i toppen, og vi følte alle et lille chok - desværre havde Martin en større".

Heldigvis meldes der ikke om yderligere personskade, og i følge Nicolai Sehested - skipper på den danske båd, så skulle 'Kirke' være ved godt mod. 

Se video: