fbpx

Inviterer skoler til sejlads på Peblingesøen

Som et nyt ben i INSPIREs talentudviklingsprogram giver forløbet skoleklasser fra København og omegn samt lokale sejlklubber mulighed for at prøve kræfter med sejlads på Peblingesøen i København d. 15.-19. august, hvor SailGP i samarbejde med lokale sejlklubber stiller trænere, RS Zest joller, og den populære wing surf til rådighed.

Forbipasserende ved Peblingesøen vil få rig mulighed for at følge med i børnene og de unges jollesejlads i dagene op til den store Grand Prix-event fredag og lørdag, som er fjerde afdeling på årets Tour.

Det stor Gran Prix afvikles på Nordhavnen - og det er også her INSPIRE Learning Lab vil  give flere tusinde elever fra københavnske skoler adgang til oplevelsesbaserede workshops for at lære mere om solceller, sejldesign, havbiologi eller hydrodynamik - alt sammen tæt knyttet til FN's verdensmål nr. 7; ”Bæredygtig energi", nr. 13; "Klimaindsats" og nr. 14; "Livet i havet."

SailGP INSPIRE-programmet skal begejstre eleverne for natur, hav, videnskab og sejlads - og skaber et udgangspunkt for nye undervisningsemner relateret til faglige mål.

Hver dag vil der være fire workshops, der dækker vand, vind, sol og jord. De fire workshops gennemføres både om morgenen og om eftermiddagen. Alle SailGPs INSPIRE-kurser er STEM-baserede (Science, Technology, Engineering & Math) moduler, der fokuserer på videnskab, teknologi og havet.

Skoler kan fortsat tilmelde sig sejlads via linket her.


Galleri

The Ocean Race

The Ocean Race: Sydhavet agter, Atlanten forud

Havne

Bøgeskov Havn - en af mange, melder klar til sejlerne

Kort nyt

Sejlklubben Rødvig Stevns trænede i svømmehallen

Kapsejlads

Overvældende weekend for J/70-sejlerne

The Ocean Race

Voldsomt vejr kostede hovedskade

Kort nyt

Hvem skal drive medlemsrestauranten i Sletten Baadeklub? 

★ Interview & Portræt

★ Producerer fremdrift til sejlbåde på alle verdenshave

Udvalgte artikler *