fbpx

Inviterer skoler til sejlads på Peblingesøen

Som et nyt ben i INSPIREs talentudviklingsprogram giver forløbet skoleklasser fra København og omegn samt lokale sejlklubber mulighed for at prøve kræfter med sejlads på Peblingesøen i København d. 15.-19. august, hvor SailGP i samarbejde med lokale sejlklubber stiller trænere, RS Zest joller, og den populære wing surf til rådighed.

Forbipasserende ved Peblingesøen vil få rig mulighed for at følge med i børnene og de unges jollesejlads i dagene op til den store Grand Prix-event fredag og lørdag, som er fjerde afdeling på årets Tour.

Det stor Gran Prix afvikles på Nordhavnen - og det er også her INSPIRE Learning Lab vil  give flere tusinde elever fra københavnske skoler adgang til oplevelsesbaserede workshops for at lære mere om solceller, sejldesign, havbiologi eller hydrodynamik - alt sammen tæt knyttet til FN's verdensmål nr. 7; ”Bæredygtig energi", nr. 13; "Klimaindsats" og nr. 14; "Livet i havet."

SailGP INSPIRE-programmet skal begejstre eleverne for natur, hav, videnskab og sejlads - og skaber et udgangspunkt for nye undervisningsemner relateret til faglige mål.

Hver dag vil der være fire workshops, der dækker vand, vind, sol og jord. De fire workshops gennemføres både om morgenen og om eftermiddagen. Alle SailGPs INSPIRE-kurser er STEM-baserede (Science, Technology, Engineering & Math) moduler, der fokuserer på videnskab, teknologi og havet.

Skoler kan fortsat tilmelde sig sejlads via linket her.


Galleri
Kort nyt

Aabenraa Sejlklub fejrer 100 års-jubilæum med kendt band

Kapsejlads

Øhavet Rundt melder klar for 52. gang

★ Tursejlads

★ Fjällbacka og Fjällbacka Skærgården - et 'must'

Kort nyt

Tall Ship: Her er de frivillige også i fokus

Surf

Waterz kan godt bruge flere hænder - er du frisk?

Kort nyt

Speedbåd i knibe på ukendt position

SailGP

Inviterer skoler til sejlads på Peblingesøen

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?