fbpx

Flot comeback sikrede Team Rockwool bedste slutresultat - se video...

Inkluder i Newsletter: Ja

Det danske Team Rockwool med Nicolai Sehested var noget skuffet efter deres indsats i lørdagens tre sejladser, så der var noget der skulle revancheres, inden søndagens finale – og vi skal da lige love for at det var et forvandlet team man kunne opleve søndag.

Med to tredjepladser i fjerde og femte sejlads, sluttede det danske team lige uden for det forjættede land ’Top-3’ - som jo får lov til at sejle finalen.

Klart bedre starter lå bag søndagens flotte resultater, men også kostbare fejl – som i sidste ende kostede en finaledeltagelse må vi nævne.

Satte ’komfortabel’ føring over styr
I fjerde sejlads – søndagens første, der blev den danske båd noteret som 4’er rundt første mærke, men de fik sejlet sig flot op, og på fjerde-ben sejlede de sig i en førerposition, som de faktisk lykkedes med at udbygge de kommende ben. Da de går ud på sidste (7. ben) lyder det fra den begejstrede speaker, at den danske båd ligefrem har en ”komfortabel føring”

Det var desværre ikke nok. I en Match Race lignende figth, bommede Team New Zealand på indersiden af den danske båd, og kom bedre ud af manøvren, så NZL efterfølgende kunne presse sig op foran den danske. Som læ båd pressede de sig op i det dansk spor, og Sehested & Co. var slået. Da de så, i den efterfølgende vending, falder af deres foils, så var Spanien ikke sene til at nappe andenpladsen, og den danske båd var pludselig at finde på tredjepladsen, ganske få hundrede meter før mål-linjen - drøn ærgerligt.

Tredjepladsen i dagens sidste sejlads blev sejlet hjem efter igen en flot start – den danske båd var med helt fremme ved første, og så afgørende, mærke, og herfra holdt de hjem.

En absolut godkendt indsats fra Team Rockwool i søndagens sejladser, som samlet bragte teamet på på en fjerdeplads – det bedste resultat i teamet historie.

Gense søndagens sejladser her, ’spol’ frem til 43. minut, her er der lige under ét minut til start på fjerde sejlads, god fornøjelse.










Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen





Udvalgte artikler *