Har World Cup Finalen spillet fallit?

Ja, World Sailings 'Cup finale' har spillet fallit. Det nærmer sig ganske enkelt en parodi når vi ser på deltagerantallet ved World Cup finale i Marseille, som sejles disse dage!

Deltager antallet ligger på niveau med et stort dansk stævne, og tallene i sig selv udstråler en eller anden form for 'Boycut' fra sejlerne. De stiller ganske enkelt ikke op, til det som burde være kronen på værker, den helt store World Cup finale. En World Cup serie som startede tilbage i Enoshima september 2018 (OL sted 2020, red.) - Miami i januar - Genova i april, for så at slutte her i juni i Marseille (OL sted 2024, red.)

Totalt amputerede felter
Nu driver jeg ikke gæk med Jer kære læsere, men der er altså kun 7 deltagere i Laser, 8 i Laser Radial, 12 sejlere deltager i den OL detroniserede Finnjolle, 14 sejler 49er og 10 FX teams har valgt at stille op. Undskyld, hvad sker der her?

Sportschefen udtaler
Ja, det har på Bådmagasinet forsøgt at få svar på. Vi talte i den forbindelse med sportschefen i Dansk Sejlunion, som forklarer hvad det er der ligge til grund for manglende dansk- og formentlig også udenlandsk deltagelse, og til Bådmagasinet udtaler Thomas Jacobsen:

...
Vil du læse mere? Log ind
Bliv abonnent og få fuld adgang til vores artikler
Ønsker du Båd Magasinet ? Se hele udvalget af abonnementer