fbpx

Ejercertifikat: Hvad er op og ned? - få overblikket her

Related Articles: Erstatning for nationalitetsbevis til fritidssejlere, Mangler du også en moms kvittering ?, Momsfinte sendte S/Y A via Norge
Inkluder i Newsletter: Ja

For kort tid siden bragte vi en artikel om Søfartsstyrelsen, der har udstedt et brev, om at de ikke længere registrerer både under 20 BT i Skibsregistret, og dermed heller ikke udsteder ejercertifikater/nationalitetsbeviser til samme.

I stedet henviser de nu til nogle af Fritidssejlerorganisationerne, der udsteder ” ejercertifikater/nationalitetsbeviser” til deres medlemmer med mindre både under 20 BT. Men er nationalitetsbeviserne gode nok? Og holder de juridisk?

Den første artikel affødte en del støj på de sociale medier, hvor tilhængere/medlemmer af Foreningen Til Langtursejladsens Fremme (FTLF) følte sig forbigået. Det var nu en forglemmelse, der ikke burde have givet helt så meget støj, som den fik. Men det råder vi nu bod på, og taler med Kim Bork Mathiesen, der er formand for FTLF.

Vi skal måske lige advare... Artiklen er lang, men vi gør alt for at give dig overblikket - så hold tungen lige i munden!

Hvad er vigtigt?
Vi har forsøgt at grave os igennem historien, talt med bådforhandlere, langturssejlere, FTLF, Dansk Sejlunion og mange flere, for at få hoved og hale på problemstillingen.
Konklusionen må blive, at

...
Vil du læse mere? Log ind
Bliv abonnent og få fuld adgang til vores artikler
Ønsker du Båd Magasinet ? Se hele udvalget af abonnementer