fbpx

Sejler fundet død på grundstødt båd

Inkluder i Newsletter: Ja

En sejlbåd med en død mand om bord, gik lørdag på grund ved Southbroom Beach, en strand på den sydøstlige kyst af Sydafrika. De menes, at han er død af naturlige årsager.

Det er et mysterie, hvordan en sejlbåd med en død mand om bord, kunne sejle i tre dage med ingen ved roret. Båden, ‘Çherch óu L.S’ havde ødelagte og iturevne sejl, og sejleren har formentlig været død i nogle dage.

Båden blev spottet ud for Southbroom Beach lørdag d. 15. december, hvor lokale og turister fik trukket båden op på stranden ved kystbyen Southbroom i provinsen KwaZulu-Natal. Det lokale politi blev tilkaldt, og fandt det sammenfaldne og nedbrudte legeme af en ældre sejler under dæk.

Politiet mener, at det er en 69-årig franskmand – ifølge hans pas der blev fundet om bord. Politiet mener også, at han er død af naturlige årsager, måske hjertestop, men det er ikke bekræftet. Båden, ‘Çherch óu L.S’ er sandsynligvis indregistreret i Papua New Guinea.

Franskmanden var på vej fra Port Elizabeth til Durban, og båden blev skyllet i land mindre end 100 sømil fra havnen. Politiet tilbageholder navnet på sejleren indtil de nærmeste pårørende er underrettet





Seneste nyheder





Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet

Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...

Kort nyt

Flot donation øger sikkerheden i Roskilde

Kort nyt

Tun-feber i Helsingør – billetterne er revet væk

Kapsejlads

Anne-Marie Rindom skadet - misser Hyéres!





Udvalgte artikler *