Monterey 415 Sport Yacht

Monterey 415 Sport Yacht

Med en Monterey 415 Sport Yacht kan du have familien og vennerne med ud at sejle. Her får man fart, komfort og rigeligt med plads – også til længere ture.

Monterey 415 Sport Yacht fra Gnisten i Svendborg ser godt ud, som den ligger fortøjet ved broen i Svendborg Havn. Med sit 12,5 m lange skrog og en bredde på 3,80 m taler vi om en familiebåd med et godt volumen, der byder på al den plads familien behøver til weekend- og feriesejlads. Bådmagasinet sejlede den ud i renden mod Ærø i et herligt efterårsvejr, og kunne snart glæde sig over et skrog med gode sejlegenskaber samt en motorkraft på 750 hk med 2 x Volvo Penta IPS 500, der giver al den fart man behøver ca. 40 knob (74 km/t.) til bl.a. træk af vandlegetøj. Det brede skrog med en moderat V-bund, 17 grader, giver en behagelige gang gennem søerne, og den præcise hydrauliske servostyring gør den 10 tons tunge båd nem at manøvrere.

Pris: 15 kroner / 3 sider. Kilde: Bådmagasinet 01/2012

15,00 kr.

Når betalingen er gennemført får du tilsendt en e-mail med et link til download af koden til det online-versionen af Bådmagasinet.

Bemærk venligst, at den elektroniske udgave af magasinet kræver Flash installeret på din computer. Har du ikke dette installeret, så kan du hente den seneste version hos Adobe her.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer