Mobri - Dansk verdenssucces med unikt design

Her kan du købe og læse Mobri - Dansk verdenssucces med unikt design. Du kan læse Bådmagasinet hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer og en internetforbindelse.

Radarrefektorer giver sikkerhed til søs

De kendte Mobri radarreflektorer er dansk design, der bliver solgt over hele verden. Mobri er netop blevet overtaget af Henrik Nielsen, Columbus Marine. Bådmagasinet har været en tur i Gadstrup og ses på produktionen af Mobri radarreflektor.

Tusindvis af både sejler allerede rundt med en Mobri radarreflektor, der er en dansk verdenssucces på grund af sit helt unikke design, der giver et stort reflekterende areal og et design, der kan passe godt ind i en sejlbåds rig eller på ruffet af en motorbåd.
Begge faktorer øger sikkerheden, fordi de store skibes radarer lettere får øje på en reflektor med et stort reflekterende areal og fordi bådejere rent faktisk er motiverede til at montere en radar- reflektor, når designet er pænt og diskret.
Radarreflektorer er især en uundværlig sikkerhedsfaktor om bord i tåge, diset vejr og om natten, så de store skibe kan se båden på  radaren i god tid. De er faktisk blevet endnu  vigtigere i dag, hvor flere og flere større lystbåde får radar om bord.

Pris: 15 kroner / 3 sider. Kilde: Bådmagasinet 12/2017.

 

15,00 kr.

Når betalingen er gennemført får du tilsendt en e-mail med et link til download af koden til det online-versionen af Bådmagasinet.

Bemærk venligst, at den elektroniske udgave af magasinet kræver Flash installeret på din computer. Har du ikke dette installeret, så kan du hente den seneste version hos Adobe her.

Mobri - Dansk verdenssucces med  unikt design
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer