Christian Lerche om ny OL disciplin: Jeg glæder mig

Årets generalforsamling i World Sailing er slut. Ugen sluttede trist af, med et stort nederlag til den danske delegation, som havde lagt et kæmpe arbejdet i at støtte World Sailing og den danske præsident Kim Andersen i den nye strategiplan. Den blev, nok som bekendt nedstemt.

Men nu var alt hvad der skete på Bermuda ikke kun trist. Blandt andet er de fleste af de både og boards, som der skal sejles i ved OL 2024 i Paris på plads, - eneste som mangler er den Mix-two-handed offshore båd, som først bliver valgt ganske få måneder før, i slutningen af 2023. Baadmagasinet.dk har været i kontakt med Dansk Sejlunions direktør Chr. Lerche, for at høre hans syn på den nye OL disciplin.

Der har været en del skepsis af denne proces og valg af disciplin. Ikke kun fra traditionalisterne, der fortsat begræder den gamle Finn-jolles exit, men også fra producenter og sejlere, der har svært ved at orientere sig i forhold til udtagelser og valg af bådtype. Denne skepsis deles dog ikke fra Christian Lerche.

Danmark har i første omgang meldt sig blandt de interesserede lande til at deltage i et Mix-two-handed VM i 2020, men der ligger endnu ikke noget plan for de kommende år. Dog, kunne en fælles nordisk

...
Vil du læse mere? Log ind
Bliv abonnent og få fuld adgang til vores artikler
Online
39,00 / mdr

Du får pr. måned:

  • Alle online artikler
  • Alle online magasiner
  • Medlemstilbud i shop
Online + Magasin
41,58 / mdr

Du får i 12 måneder:

  • 8 udg. af Magasinet BÅD til døren
  • Alle online artikler
  • Alle online magasiner
  • Medlemstilbud i shop
Ønsker du Båd Magasinet ? Se hele udvalget af abonnementerSailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout

Produktnyt

X-Yachts skal til at bygge motorbåde

Elmotoren er blevet voksen