Kommentar: Topstyres dansk sejlsport i Brøndby?

Line Markert, Dansk Sejlunions formand, skriver i sit nyhedsbrev: ”Vedtægterne er ikke tidssvarende”, som advokat er hun på hjemmebane og fortsætter: ”Dansk Sejlunions vedtægter ikke er tidssvarende i deres nuværende form. Ordlyd og paragraffer passer ganske enkelt ikke til nutiden”. Det har Line sikkert helt ret i, men bestyrelsen er godt i gang med at skylle kredsarbejdet ud med badevandet. Det er da i hvert fald helt ude af takt med tiden og behovene hos klubmedlemmerne ude i mange små udkants sejlklubber?

Det grimme er, at aflivningen sker under parolen: ”Kredsene får friere rammer” og Line fortsætter: ”Der skal ikke herske tvivl om, at bestyrelsen fuldt ud støtter op om de værdifulde lokale og regionale relationer, som kredsene står for”.

I Dansk Sejlunions optik skal kredsene skrives ud af Dansk Sejlunions vedtægter. Den enkelte kreds bliver "herre i eget hus", eller måske helt nedlægges - status i dag er som Line skriver: ”At flere kredse kører på meget lavt blus." Formandindens mission er klar: ”Relationer mellem klubber styrkes i de former og rammer, der er mest værdiskabende for de lokale og regionale miljøer og for den enkelte klub”.

...
Vil du læse mere? Log ind
Bliv abonnent og få fuld adgang til vores artikler
Online
49,00 / mdr

Du får pr. måned:

  • Alle online artikler
  • Alle online magasiner
  • Medlemstilbud i shop
Online + Magasin
62,42 / mdr

Du får i 12 måneder:

  • Magasinet BÅD til døren
  • Alle online artikler
  • Alle online magasiner
  • Medlemstilbud i shop
Ønsker du Båd Magasinet ? Se hele udvalget af abonnementerSailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout

Produktnyt

X-Yachts skal til at bygge motorbåde

Elmotoren er blevet voksen