Fik du læst: To interviews med gode OL-råd til World Sailing

To generationer giver World Sailing gode råd. Jonas Høgh: 'Vores sport bliver mindre interessant' - og Neil Pryde: 'Lad levende klasser vise vejen'. Det er to herrer der har erfaringerne på plads, når lige præcis talen falder på OL. 

Tilbage i foråret 2018, før det skæbnesvanger 'Finnjolle valg' i World Sailing tilbage i november 2018, bragte vi i BÅD 540 et interview med Jonas Høgh Christensen, og hans syn på fremtiden og hvilke klasser der skal sejles i ved OL.

Jonas er ikke i tvivl, 'uden Finnjollen skærer vi en stor del af sejlsportens historie væk, og uden historie, så bliver vores sport mindre interessant', udtaler Jonas Høgh Christensen sig i interviewet til magasinet BÅD. 

Og i denne måned får du et interview med ikke mindre end alle surfers fader Neil Pryde, som også har noget på hjertet - og hvis der er nogen der har noget at have det i, ja så er det Mr. Neil Pryde, som selv har været leverandør til OL udstyret. Klog af skade kommer Neil Pryde med en klar opfordring til World Sailing, 'Lad vær med at skabe nyt udstyr specielt til OL - lad markedet vise vejen. OL klasserne skal være kommercielle levedygtige.'

Der er altså gode råd

...
Vil du læse mere? Log ind
Bliv abonnent og få fuld adgang til vores artikler
Online
39,00 / mdr

Du får pr. måned:

  • Alle online artikler
  • Alle online magasiner
  • Medlemstilbud i shop
Online + Magasin
41,58 / mdr

Du får i 12 måneder:

  • 8 udg. af Magasinet BÅD til døren
  • Alle online artikler
  • Alle online magasiner
  • Medlemstilbud i shop
Ønsker du Båd Magasinet ? Se hele udvalget af abonnementer


Seneste nyheder

Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout

Produktnyt

X-Yachts skal til at bygge motorbåde

Elmotoren er blevet voksen