fbpx

Ny båd til sommer?

Sponsoreret indhold: Den overvejelse går rigtig mange med for tiden, og bådforhandlerne melder om en hidtil uset interesse for at komme på vandet så hurtigt som muligt. Når det så er sagt, er det naturligvis vigtigt at båden passer til dit og familiens behov, men med en mangel på store åbent hus arrangementer og bådudstillinger kan det nogen gange være svært at danne sig et fornuftigt overblik.

Det har Jørgensen & Dahl, der er importør af blandt andet Mercury, Quicksilver, Uttern og Smartliner, gjort noget ved.

Mange bådmærker
Den 25 februar slog de ”dørene op” til Danmarks første virtuelle bådudstilling, hvor fokus ligger på at give så meget information som muligt omkring udvalgte bådmodeller, som du under normale forhold ville kunne få på en bådudstilling. Med et enkelt klik på virtueltboatshow får du muligheden for at danne dig en mening om hvilken bådmodel, der passer til dit og familiens behov. Vel at mærke hjemme fra din egen lænestol, ude at blive forstyrret af andre gæster på udstillingen, andres børn, eller måske slet ikke kunne få kontakt med en ekspert.

På virtueltboatshow.dk findes et bredt udvalg af motorbåde, lige fra en robust RIB eller aluminiumsjolle til den store feriebåd fra f.eks. Quicksilver. Alle modellerne gennemgås af eksperter, der stort set er født i en båd, og haft med både og bådmotorer at gøre hele livet.

Mercury motorer
Du kan også få en gennemgang af udvalgte Mercury påhængsmotorer. Mercury er nemlig et af de mest solgte motormærker herhjemme, og dækker også særdeles bredt lige fra 2,5 hk påhængsmotor over store indenbords motorer til den seneste verdensnyhed; en 600 hk påhængsmotor med en V12 motor.

mercury nyhed v12 600hk med paa boatshow
Den nye og revolutionerende Mercury V12 med 600 hk.

Sikkerhed om bord 
Taler man både taler man som oftest også sikkerhed ombord. Hånden på hjertet kan det knibe med at få alle ombord til at tage redningsvesten på, og sker det ikke, betyder det at man går på kompromis med sikkerheden. Men det behøver man ikke, for i 2020 blev sikkerhedssystemet 1st Mate introduceret.

1st Mate er i den grad nytænkning indenfor marine sikkerhed. Den erstatter godt nok ikke redningsvesten, men den sladrer til gengæld hvis en passager falder overbord under sejlads. Så lyder der nemlig alarm fra kontrolpanelet og gps information springer frem på en app på mobilen. Er det kaptajnen der falder overbord, stopper motorerne helt automatisk, og app´en giver vejledning til passagererne om hvordan man starter motorerne igen og samler kaptajnen op. Men 1st Mate kan mere end det: Den låser også bådens motorer når kaptajnen forlader båden. Køber du en 1st Mate til båden i perioden fra 1april – 31 juli kan du ovenikøbet få kr. 750,- refunderet når du registrerer produktet.

Præsentation af bådforhandlere
Men en ting er at forelske sig i en båd, noget helt andet er at finde en dygtig forhandler. På virtueltboatshow.dk er der også gjort noget ved den sag. Et bredt udsnit af bådforhandlerne har nemlig lavet hver deres præsentation af sig selv, så det er nemmere for dig at vide, hvad de står for. Du kan med andre ord i fred og ro få præsenteret 8 forskellige forhandlere, og derfra beslutte hvem du ønsker at kontakte vedr. din nye båd. Ved hver forhandler har du mulighed for at kontakte dem direkte, eller du kan vælge at bede nærmeste forhandler kontakte dig. Valget er dit, og det bedste er at det er helt gratis.

Der er med andre ord rigtig meget at komme efter på virtueltboatshow.dk.

Adgang til siten er gratis, men man skal ikke vente for længe for den lukkes ned lige efter Påske, nærmere betegnet den 11 april kl. 16:00

 

The Ocean Race

The Ocean Race: Sydhavet agter, Atlanten forud

Havne

Bøgeskov Havn - en af mange, melder klar til sejlerne

Kort nyt

Sejlklubben Rødvig Stevns trænede i svømmehallen

Kapsejlads

Overvældende weekend for J/70-sejlerne

The Ocean Race

Voldsomt vejr kostede hovedskade

Kort nyt

Hvem skal drive medlemsrestauranten i Sletten Baadeklub? 

★ Interview & Portræt

★ Producerer fremdrift til sejlbåde på alle verdenshave

Udvalgte artikler *