Er indenbordsmotoren ved at være færdig?

Hurtighed betaler sig: Mercury kampagne måneden ud...

Kan du huske sidste sommer? Var det endnu en af de somre, hvor du i dit stille sind bandede over at motoren ikke blev skiftet i det tidlige forår? Peb kileremmen? Osede den lidt for meget? Blev du godmodigt drillet, da du andægtigt tøffede i havn med en hostende motor, - eller fik du ”bare” en paddel af ungerne i fødselsdagsgave?

Vi kender det jo nok alle sammen. Man udskifter jo ikke bare sin store indenbordsmotor for sjov. Det er dyrt, besværligt og lur mig om det ikke også tager tid hos den autoriserede forhandler. Ovenikøbet kommer man først rigtigt i tanke om motorproblemerne når kalenderen melder forår, og det efterhånden trækker i en for at komme på vandet.

Spar op til kr. 85.000,- på Mercury motor
Går du, som så mange andre i overvejelsen omkring udskiftning af den gamle, udtjente motor, så er der godt nyt fra Mercury. De har nemlig netop nu og måneden ud sat de store benzin- og dieselmotorer på kampagne, - ja, faktisk kan man spare helt op til kr. 85.000,- på den nye Mercury indenbords motor!

En Mercury motor skuffer aldrig. Taler vi de benzindrevne indenbordsmodeller, så skiller de sig ud ved deres veloplagte acceleration, lette vedligehold og støjsvage sejlads. Vælges en Mercury MerCruiser, som de benzindrevne motorer kaldes, vil du aldrig have andet fremover.

Mercury dieselmotorerne overrasker hver gang hvad angår uovertruffen brændstoføkonomi, lette vægt og lave støjniveau. Med et sortiment der rækker fra 150 hk – 370 hk, dækker de et ganske bredt udsnit af de danske både.
Både benzin- og dieselmotorerne leveres med en standard 3 års tæringsgaranti, samt en veloplagt rigging pakke, afhængig af den valgte model.

Har du besluttet dig for at det skal være i år, anbefaler vi, du handler hurtigt. Din forhandler er allerede i fuldt sving med klargøring af både til foråret. Skal han udskifte din indenbordsmotor før sæsonstart, kan sæsonstarten ende med at blive noget forsinket, hvis du ikke selv er hurtig. Ydermere er der tros alt kun et begrænset antal motorer til disse (næsten) fantasipriser.

Fakta:
Mercury indenbordsmotorer fås som både benzin- og dieseldrevne modeller.
Mercury Diesel: Spar op til kr. 85.000,- fra 170 til 370 hk
Mercury benzin (MerCruiser): Spar op til kr. 47.000,- fra 200 – 350 hk
Alle kampagnemodeller kan ses på Deres website her

047klubkonf161118Seneste nyheder

Nyt ambitiøst 49er team går efter OL 2024

Udsat Waterz stævne afvikles start oktober

Tyske sejlere angrebet af pirater nær Spanien

★ Arkivet: Luffe 58 - Trimmes med knapper

Kapsejlads

Nyt ambitiøst 49er team går efter OL 2024

Surf

Udsat Waterz stævne afvikles start oktober

Kort Nyt

Tyske sejlere angrebet af pirater nær Spanien

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Luffe 58 - Trimmes med knapper

Kort Nyt

Båddåb i Sejlcenter Nivå

Kort Nyt

Sejler redder sig fra brændende båd

Kapsejlads

Silverrudder slut: Planlægning for 2021 starter i dag - se...

Kort Nyt

Silverrudder: Meget få vil fuldføre

Kort Nyt

Solo-roer Lia Ditton sætter ny rekord fra USA til Hawaii

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Mercury lancerer fabriksrenoveret motor

Ny udgave af den elektriske båd Eelex 8000

Mercury med nyt "Smart Tow"