Dansk bådbygger-håndværk lever i bedste velgående

Dansk bådebyggerhåndværk er udfordret af statsafgifter, der presser danske både til opbevaring og forbedring i udlandet. På trods af disse vilkår er faget i stand til at kunne levere arbejde på meget professionelt fagligt niveau. En uddannelse på højt niveau og et antal værfter, der engagerer sig i at få sikret dette gennem uddannelse af lærlinge, er med til at skabe disse imponerende resultater.

Flere muligheder
Men det kræver naturligvis også, at der er bådejere, som er villige til at investere i at få forbedret og renoveret deres både. Dem findes der heldigvis flere og flere af, og sådan en kombination tog sin begyndelse hos Jakob Jensens Bådeværft i efteråret 2017.

Lars Ole Knudsen besluttede sig for, at hans nyerhvervede Knarr skulle være den flotteste i den danske Knarr flåde. Og det blev den. Videoen, som du kan se her under, dokumenterer det arbejde, der blev udført - dels af Lars Ole selv dels af værftets dygtige bådebyggere.

Resultatet taler for sig selv.

Man behøver nødvendigvis ikke at gå så radikalt til værks – eller arbejdet kan deles over flere år. Går du med tanker om at give dig båd en opfriskning, så kontakt os for en gennemgang af din båd og dine tanker.

Se mere om Jakob Jensens Bådeværft her

Stævn

 Kort Nyt

Kom med ShipShape til 'Private Boat Show'

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Bavaria 36 Cruiser - Go’e detaljer

Kort Nyt

Julivejret var til museums besøg - ny rekord...

Kapsejlads

DM: Ærø sejlforening gør klar til Folkebådene

Kort Nyt

Seneste generation batteriladere: Hvad kan de?

Branchenyt

Garmin på rette vej efter ransomware-angreb

★ Test af motorbåd

★ Liebhaverbåd: Riva Olympic

OL

Det kan blive et meget varmt OL i 2032

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Fairline Yachts solgt til RiverRock

Stor interesse for kabinebåde

Ny motorbåd er en genfødsel af klassiker