fbpx

Rungsted Sejlklub indvier nyt klubhus og hejser standeren

Inkluder i Newsletter: Ja

Sæsonen blev skudt i gang og klubhuset taget i brug, under indvielse af Rungsted Sejlklubs nye klubhus.

Klubbens medlemmer, venner og samarbejdspartnere var mødt op for sammen at hejse klubbens stander, der - som i alle andre klubber, markerer at sæsonen er gået i gang.

Traditionen tro i Rungsted Sejlklub, er det klubbens yngste medlem der hejser standeren. I år var det Caroline Petersen der havde det ærefulde hverv, hun blev flankeret af formand for klubben Nicolai Møller-Andersen og Hørsholms borgmester Morten Slotved.

Der var samtidig indvielse af det nye klubhus der er placeret centralt på havnen. Borgmesteren klippede det røde bånd og huset kunne inspiceres af de fremmødte.

Jeg er rigtig glad for, at vi ved det sidste kommunalbestyrelsesmøde i 2021 fik skabt flertal for støtte til et klubhus på havnen, og denne dag markerer at huset nu danner rammen om mange aktiviteter fremover. udtalte borgmesteren.

Rungsted Sejlklub har 176 medlemmer. Med en aktiv sejlskole der uddanner 25 sejlere, og hvert år kommer der nye medlemmer til.

Vi vil gerne udvikle vores aktiviteter og arbejder hele tiden med at skaffe midler til at opdatere vores både og købe nye så vi kan tilbyde vores medlemmer optimale forhold, slutter
 Simon Christensen, medlem af bestyrelsen.


Humøret var højt under indvigelsen af Rungsted Sejlklubs nye klubhus. Foto: Eva Skytte 


Hørsholms Borgmester Morten Slotved klippede den røde snor til Rungsted Sejlklubs nye klubhus. Sæsonen er i gang. Foto: Eva Skytte


Galleri