Mads og Bettina: Sommertur på svensk

Her kan du købe og downloade artiklen "Mads og Bettina: Sommertur på svensk" som pdf.

Vi skrev første gang om Mads og Bettina i Bådmagasinet August nummeret 2014.Nu har vi fulgt op for at høre, hvordan deres sejler-sommer er gået.Mads og Bettina sejler alt det, de kan – både i hverdagen og i weekender.Her i sommer har de været afsted i tre en halv uge helt op til det nordlige Sverige.

Gourmet-mad, live musik, uovertruffen natur, en stille nat til ankers og en udramatisk sejltur i kæmpe bølger. Læs om Mads og Bettinas tre en halv uges sommertur, hvor de sejlede 450 sømil og nåede helt op til Kosterøerne på Sveriges vestkyst.

”En af de bedste oplevelser på vores sommertur var klart sejlturen fra Fjällbacka til Kosterøerne med kæmpe bølger. Vi har aldrig før oplevet så store bølger, og på trods af at de var så store, var det alligevel bare en helt stille og udramatisk oplevelse, fortæller Bettina Wachmann, der sammen med sin mand, Mads Staunskjær, var på tre en halv uges sommertogt sidste sommer – op langs den svenske vestkyst til Bohusläns skærgård. De nåede helt op til Kosterøerne og Strømstad, der ligger lige syd for den norske grænse.

Pris: 15 kroner / 5 sider. Kilde: Bådmagasinet 1/2015.

Når betalingen er gennemført får du tilsendt en e-mail med et link til siden, hvor du downloader artiklen som pdf-fil.

Mads og Bettina: Sommertur på svensk
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer