Lykkelig med holdingtank?

Lykkelig med holdingtank?

Toilet om bord kan være et problem, det ved sejlere bedre end de fleste, men vi slipper ikke udenom. Vi skal bare lære at håndtere det rigtigt.

En tosset titel, men hvis vi siger at lykke også kan være fravær af ulykke – i dette tilfælde et beskidt og ildelugtende problem – er vi måske alligevel inde på noget rigtigt.

I ”de gode gamle dage” pumpede vi bare toiletindholdet ud, og det er der stadig nogle som gør, bl.a. en del klassiske træbåde, som hader holdingtanke, både fordi de ikke har plads om bord, men også fordi det ikke er originalt.

Men, ærlig talt, det går ikke med den mængde af både vi oplever i dag. Det er både ækelt og sundhedsfarligt at bade, hvor nabobåden tømmer toilettet – bogstaveligt og billedligt talt.

Pris: 10 kroner / 3 sider. Kilde: Bådmagasinet 12/2011

10,00 kr.

Når betalingen er gennemført får du tilsendt en e-mail med et link til download af koden til det online-versionen af Bådmagasinet.

Bemærk venligst, at den elektroniske udgave af magasinet kræver Flash installeret på din computer. Har du ikke dette installeret, så kan du hente den seneste version hos Adobe her.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer