Watski køber sig ind i AFI Marine

Watski har købt sig ind i den kendte og respekterede marineforretning AFI Marine (”AFI”) i Århus. AFI er i forvejen Watski Premium Dealer og forhandler Watskis kvalitetsprodukter i butikken. Som følge af partnerskabet vil kunderne hos AFI nu også kunne finde flere kvalitetsprodukter fra den danske importør Johs Thornam, herunder Yanmar indenbordsmotorer og tilbehør.

Større og stærkere set-up
Formålet med samarbejdet er at fremtidssikre både AFIs og Watskis forretninger gennem et stærkt partnerskab, ligesom transaktionen sker som led i gennemførelsen af generationsskifte i AFI.

Virksomhederne supplerer hinanden perfekt, og med samarbejdet sikres endnu bedre repræsentation af både Watskis og Johs Thornams produkter i Danmark til gavn for alle AFIs kunder. Fremadrettet vil AFI – ud over at være butik, rigger-, motor- og serviceværksted – også fungere som showroom for Yanmar med udstilling af motorer og installationer. Hermed skabes mere synlighed og en helhedsoplevelse for kunden – installation, udstilling, service og meget andet samlet på ét og samme sted.

Watski har købt en tredjedel af aktierne i AFI og som led i købet udtræder Hans V. Jensen af ejerkredsen. Hans fortsætter som tilknyttet forretningen.

Som den største butik i Jylland og med mere end 30 års erfaring står AFI meget stærkt indenfor marinebranchen. Tilføjelsen af nye kvalitetsmærker, udvikling af butik og servicekoncepter samt tættere samarbejde om kampagner, markedsføring og webhandel vil bidrage til at sikre positionen som værende den førende butik med det bedste og mest komplette sortiment til glæde for både kunder og samarbejdspartnere.Seneste nyheder

Brug båden som sommerhus

Sejltur til verdens ende

Nye ladere fra CTEK til mindre motorbåde

Vask af dit tovværk