Efterårscamp for Youngsters

Sejlsportsligaen er kommet til at fylde mere og mere i sejlsportsverdenen. Først var det for alle de dygtige sejlere i klubberne, så kom Youngsters med, og så fik kvinderne WOW. Ringen er sluttet og fødekæden er på plads.

Efter to succesfyldte Youngsters-lejre i Horsens og på Oure gentages succesen i Rungsted, d. 3.-4. november. Campen er for alle mellem 15-23 år og ligger i en weekend med mulighed for at komme allerede fredag.

Når du ankommer, så har vi maden klar, værelset du skal sove på, bådene i vandet og en masse andre ting til at gå i gang med. Prisen er 550 kr. for to fulde dage.

Spækket med aktiviteter

Weekenden er fyldt op med masser af aktiviteter. Der er mindst syv J/70'er-både klar, dygtige trænere der kan lære fra sig, sociale aktiviteter og masser af sejlads! Hvis du er forhindret i at deltage hele weekenden, kan du komme og være med kun en af dagene. Så er billeten selvfølgelig lidt billigere, men du lærer måske knap så meget.

For unge af unge

Programmet vil minde om det der blev lavet i både Horsens og Oure, dog er der taget det ud som I ikke kunne lide, og skruer op for det som I har sagt var fedt! Youngsters er en camp for de unge, af de unge!

Man kan komme alene eller med nogen man kender, sejlerniveau er underordnet bare du har lyst til at være Youngsters, så er du velkommen.

Erfaren eller uerfaren – det er ligegyldigt!

Til hver camp er der forskellige spor, hvor man lærer en masse om højde og fart, race-formater, medier og samtidig er sociale. Er du en erfaren sejler, så sejler du selv med, og bliver presset til at få mere fart i båden og du får tips til trim. Er du mindre erfaren, sejler du med en instruktør hele tiden således at du i rolige rammer lærer en hel masse.

Der kommer til at være en masse timer på vandet, læring på land og sociale aktiviteter om aftenen. Alt sammen med andre unge, venner og dygtige instruktører.

Du kan læse mere om campen og købe billet på linket her.

Har du ikke været på Youngsterscamp før, så se videoen herunder, og bliv lidt klogere på hvad en weekend med Youngsters handler om. Eller tjek facebook ud her.Seneste nyheder

Unge talenter samlet i Skovshoved

Øhavet Rundt i en light version

Kapsejlads

Ny sejlads: ”Af kærlighed til sejlsporten”

Kort Nyt

Unge talenter samlet i Skovshoved

Kort Nyt

World Sailing: Nu starter præsident valgkampen

Kapsejlads

Øhavet Rundt i en light version

Kort Nyt

Kom med ShipShape til 'Private Boat Show'

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Bavaria 36 Cruiser - Go’e detaljer

Kort Nyt

Julivejret var til museums besøg - ny rekord...

Kort Nyt

Ny undersøgelse om brand på både

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Fairline Yachts solgt til RiverRock

Stor interesse for kabinebåde

Ny motorbåd er en genfødsel af klassiker