fbpx

Kunne du tænke dig et gratis vintereftersyn af din sejl?

Inkluder i Newsletter: Ja

Selv om der stadig sejles et par af de klassiske store sejladser i Sundet de næste par weekender, så kan vi ikke komme uden om at sejlsæsonen går på hel og mange bådejere begynder så småt at pakke sammen for vinteren.

Blandt meget andet, er det vigtigt at få tjekket hele sejlgardaroben for skader. Også selvom man ikke mener, at de fejler noget.

'Ved et gratis vintereftersyn gennemgår vi sejlene for skader. Det er ofte de mindre skader, som folk ikke selv er opmærksomme på, der skal udbedres. Det er med til at forlænge sejlets levetid og undgå at de små skader udvikler sig til noget større', fortæller Sille Christiansen, der er en af sejlmagerne hos North Sails. Uanset type og mærke kan du få et gratis vintereftersyn på alle dine sejl, hvis du indleverer dem på et af North Sails mange indleveringssteder rundt om i landet inden 1. november.

'Vi tjekker sejlene, og er der noget, der bør udbedres, bliver kunden kontaktet med et tilbud. Arbejdes udføres efter aftale, og sejlet kan hentes inden sæsonen, hvor det blev indleveret. Fejler sejlet ikke noget, eller ønsker kunden ikke at arbejdet udføres kan sejlet afhentes, hvor det blev indleveret, uden beregning', fortsætter Sille

Opfordring fra North Sails
'Når nu båden pakkes sammen, så sørg for at få indleveret alle sejlene, uanset mærke og type med det samme. Vi har 1000 kvadratmeter topmoderne sejlloft, hvor vi sidste vinter lavede service på over 500 sejl. Så vil vi gerne have sejlene ind så tidligt som muligt, så de alle er klar til næste sæson' - siger loftmanager Jesper Feldt.

Du kan selv gøre meget for at passe på dine sejl. Se sejlmagernes gode råd, og hvor du kan indlevere dine sejl til gratis vintereftersyn:

Gratis vintereftersyn




Seneste nyheder

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Sejlads i det nye klima






Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen

Sejlsportsliga

Sailing Champions League: KAS var få point fra cuttet





Udvalgte artikler *