fbpx

Mulig køber af Bavaria Yachtbau på trapperne

Inkluder i Newsletter: Ja

Branchemediet IBI News fortæller om en ny mulig køber af Bavaria Yachtbau er på banen, og der skulle være udsigt til en hurtig overtagelse, af det der en gang var verdens største værft i produktion af fritidsbåde.

Det er en historie som branchemediet citerer fra den lokale tyske avis mainpost.de, og det skulle dreje sig om et erfarent Italiensk værft, som de seneste 40 år har opereret i luksus-sekmentet. Værftet ønsker at få adgang til et produkt i den mere rimelige ende af prisskalaen, så der bliver altså tale om en køber som vil være kendt af den maritime branche, og af sejlerne rundt omkring i verden.

Den mulige køber ønsker, indtil handlen er faldet på plads at fremstå anonym, men forhandlingeren skulle være langt fremme, så flere i branchen gætter på at der arbejdes på højtryk for at kunne afsløre den gode nyhed i forbindelse med Cannes Boat Show som afholdes i kommende uge.

For ligesom at vise deres seriøsitet med forhandlingerne, så skulle den nye ejer have erlagt ikke mindre end 150.000 euros for Bavarias stand på Cannes Boat Show, for at sikre de tyske bådes tilstedeværelse – en betaling som har fundet sted, på trods af forhandlingerne endnu ikke er afsluttet.




Seneste nyheder





Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen

Sejlsportsliga

Sailing Champions League: KAS var få point fra cuttet





Udvalgte artikler *