fbpx

Marsvinesafari på Øresund – i aften

Inkluder i Newsletter: Ja

Få mere at vide om de små hvaler, som vi ofte ser i danske farvande. Det er Øresundsakvariet i Helsingør der står for torsdagens aftentur på Øresund.

Det er sommeren sidste chance for at deltage i en marsvinesafari på Øresund, og opleve Danmarks lille hval i sine naturlige omgivelser.

Øresundsakvariet i Helsingør sejler fra Helsingør Nordhavn i Øresundsakvariets store gummibåd med Kronborg om styrbord, og sætter kursen mod området foran Hornbæk Plantage, hvor der findes et marsvinehabitat. Undervejs spejdes der efter marsvinene, mens Øresundsakvariets formidlere fortæller om den fascinerende lille hval, som efterhånden er blevet ret almindelig i Øresund.

Mødested: Øresundsakvariets billetsalg senest 10 min. før afgang.
Afgang kl.18. Turen slutter kl. 20.

Der serveres varm kakao og kaffe om bord og der er fri entré til akvariet både på dagen og dagen efter turen.

Praktisk info: Husk varmt tøj, der passer til vejret. Der udleveres redningsveste inden afgang. Båd og besætning er godkendt af Søfartsstyrelsen (max. 12 passagerer). Af sikkerhedsgrunde er det ikke tilladt at benytte private redningsveste.

Der tages forbehold for, at turen kan aflyses pga. vejret. Det er skipper, der afgør der sejles (regn er sjældent et problem, kun vind og bølger). Hvis turen må aflyses, kontakter vi jer på det telefonnummer I oplyser ved bestillingen.
Personer under 15 år kun ifølge med voksne. Børn under 6 år må grundet turens længde samt sikkerhed ikke komme med på turen.

Pris: Børn (6 - 11 år): 370 kr. Voksne (12 år +): 460 kr.
Du kan tilmelde dig på linket her









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf





Udvalgte artikler *