fbpx

Ishøj flydende: Udstillingens flagskib

Inkluder i Newsletter: Ja

En af de 10 største motoryachts i Danmark er netop blevet handlet af Tempo Bådsalg i Ishøj Havn, den imponerende 75 fods franske Prestige 750, der med sine 2x1200 hk motorer sejler en cruisingfart på 24 knob og kan nå en topfart på 28 knob. Motoryachten blev solgt med alt tænkeligt udstyr, og du får nu mulighed for at opleve den på den kommende Ishøj Flydende bådudstilling. 

Prestige 750 er designet af Garroni Design, J&J Design og JP Concepts og bliver bygget på det berømte eksklusive Monte Carlo værft i Monfalcone i Italien. Bådens flybridge er i særklasse med en fast 'bimini' i glasfiber, med indbygget kæmpe soltag over flybridgens lounge aptering med eget pantry. Den meget store, lyse og venlige salon har luksusaptering med et kæmpe sofaarrangement, meget store vinduer med masser af lysindfald, et fantastisk pantry agter om bagbord og et regulært spisebord om styrbord. Nede om læ under salonen er der fire luksuskahytter med fritstående dobbeltkøjer og en ekstra kahyt til en hyret skipper.

Flagskibet Prestige 750 er en varm nyhed der får nordeuropæisk premiere på årets store Ishøj Flydende bådudstilling fra 30. august til 2. september. Der bliver dog kun adgang om bord på Prestige 750 efter aftale.

P750 05 web

Ganske imponerende. Den lyse og venlige salon med de store vinduer har både en lounge med store komfortable sofaer og en afdeling med stort pantry og et rigtigt spisebord.

P750 04 web

Den meget store flybridge med fast bimini kan være en klassisk åben flybridge eller en mere lukket salon med den luksuriøse lounge-aptering.









Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen





Udvalgte artikler *