fbpx

Den flydende bådudstilling - nu med 'limousinekørsel'

Inkluder i Newsletter: Ja

Den flydende bådmesse i Ishøj åbner om nøjagtig 14 dage, og der er lagt op til et brag af en udstilling. Flere tilmeldte både, hallen på land er fyldt til bristepunktet, og torsdag kunne folkene bag arrangementet løfte sløret for et nyt spændende samarbejde.

Sixt med super service
Et samarbejde med biludlejningsfirmaet Sixt skal sikre internationale besøgende "limousine-kørsel" mellem Kastrup eller Roskilde. Kommer du indenrigs, kan du naturligvis også blive hentet - mere herom senere.

"Med en verdenspremiere og op til flere skandinaviske er udstillingen helt klar ved at nå et internationalt niveau, og kommer du til udlandet, kan du blive hentet i lufthavnen - så hvorfor ikke også her i Danmark," udtaler Henrik Jørgensen, som sammen med Kim Hansen fra den Flydende Bådudstilling i Ishøj, er yderst tilfredse med det nye samarbejde med Sixt.

Biler og både hænger sammen
Hos Sixt er man ikke i tvivl. Bilen har altid været forbundet med en stor frihed, det samme som du finder ude på vandet, så på den måde hænger biler og både tæt sammen, og der findes næppe voksne sejlere, som ikke bruger en bil i ny og næ, hvis ikke dagligt.

Men det kan, på mange måder, være ganske krævende at eje en bil - den udfordring kommer Sixt i nærmeste fremtid med en rigtig spændende løsning på. Medio august løfter biludlejningsfirmaet sløret for en helt ny måde at blive kørende på - vi er lige en postgang for tidligt ude til at kunne skrive om det på nuværende tidspunkt, men til Bådmagasinet udtaler den administrerende direktør for Sixt Danmark, Søren Lithander: ”Med udviklingen og teknologien følger nye muligheder for at tilbyde danskerne bilen uden bekymringer. Derfor har vi hos Sixt Danmark tænkt i helt nye baner - vi løfter sløret i kommende uge, men det er noget som du vil kunne høre meget mere om på vores stand på Ishøj Flydende."

Deltag i konkurrence
Sixt vil nemlig, udover at udstille nogle biler, også være til stede på Ishøj, hvor du kan høre mere om deres nye spændende koncept, få rabatkuponer, og deltage i en konkurrence om at leje en VW Cross Up i en måned.

Book din afhentning
Hvis du vil besøge Ishøj Flydende, det være sig med fly fra udlandet eller indenrigs, har du altså mulighed for at blive hentet i lufthavnen. Det gælder både Kastrup og Roskilde, det eneste det kræver er, at du melder din ankomst, så det kan planlægges, og din booking skal være på plads senest den 28. august. Ønsker du at booke, kontakt arrangørerne bag udstillingen på Tlf: +45 43 73 73 95









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf

Kapsejlads

J/70 Easter Camp i K.A.S.: Rekorddeltagelse og fokus på VM

Kort nyt

Uventet gave til sejl- og motorbådsklub





Udvalgte artikler *