Kun for kvinder

Mange kvinder har svært ved at finde deres plads om bord, især hvis kæresten eller ægtefællen er rutineret sejler. Det giver en del usikkerhed og frustrationer, hvis man ikke selv er i stand til at vurdere om det er godt nok, når manden brokker sig eller ved bedre.

Svenske Margareta Veber har taget turen jorden rundt med mand og to børn i S/Y Anna Lisa, og holder nu et seminar – kun for kvinder – i Skanör d. 14. oktober. Seminaret har titlen ”Tjejer på havet” altså piger på søen, og er som sagt kun for kvinder.

Margareta skriver: Alle spørgsmål kan stilles og jeg deler ud af mine erfaringer. Efter en eftermiddag sammen, kan i slappe lidt mere af, og tage kontrollen om bord. Vi mødes for at lære at stole på egne evner, reflektere og bytte erfaringer.

Du kan lægge en kommentar på S/Y Anna Lisas facebookprofil, hvis du har lyst til at være med. Ellers kommer der snart en mulighed på oceandream.se, hvor man kan booke et seminar.

Facebook, kun for kvindelige sejlere

Er du kvinde der sejler, skal du kende denne facebookside. ”Kvindelige Sejlere kan”, som er gruppe kun for sejlerpiger, der deler deres erfaringer om stort og småt, hvad angår sejlads og sejlerliv. I øjeblikket er der lidt over 600 medlemmer, og der er ikke noget der hedder dumme spørgsmål!Seneste nyheder