fbpx

Ny udgave af BÅD

Inkluder i Newsletter: Ja

Den nye udgave af magasinet BÅD er udkommet i dag, torsdag den 26. juli, og det er endnu en udgave spræng fyldt med maritimt læsestof til ægte ferie-fordybelse på sommerturen. 

Test af en super fed Fjord36, vi har set nærmere på den gude smukke Molich X meter, talt med Steen Wintlev-Jensen som skal til at nyde sit otium, og så følger vi sejlads gennem Nordvest passagen. Dette og meget meget mere, finder du i BÅD. 

Se mere om BÅD #541 her - Køb det online og få det 'leveret' direkte i din indbakke via linket her, eller sving et tur forbi din kiosk.

Tænker du - at det må jeg da bare have i min postkasse hver måned, så kan du naturligvis også tegne abonnement. Vælg selv hvilken type der passer dig bedst. 

Som abonnent logger du naturligvis blot ind på vores site, og finder udgaven under menupunktet BÅD.

Du får lige Øverups seneste leder, serveret her - god fornøjelse:

Ny skipper på broen i Brøndby

Herligt, for en gang skyld at opleve en handlekraftig bestyrelse. Det er umiddelbart hvad jeg tænker, siden Line Markert overtog efter Hans Natorp tilbage i 2017 – jeg taler om vores alle sammens bestyrelse i Dansk Sejlunion.

Medio maj blev det officielt at Mads Kolte-Olsen ikke ville få sin kontrakt forlænget ved udløb ultimo 2017. Mads Kolte-Olsen blev i mine øjne sat på en uriaspost tilbage i 2012, hvor formanden den gang hed Hans Natorp. Natorp fik sin bestyrelse med på også at ansætte ham selv i Unionen, hvilket betød at Natorp havde sin gang, ofte sammen med Mads, på kontoret i Brøndby. Det gik der så lige nogle år med, inden Natorp fik kørt sig selv i stilling som næstformand i Danmarks Idrætsforening (DIF, red.) Det har unægteligt været umådelig svært at være Mads Kolte-Olsen, og min egen vurdering er, at vi aldrig nåede at se hvilken luftlag Kolte-Olsen egentlig kunne flyve i?

Deres fælles og vigtigste projekt af alle, at sikre ekstern finansiering til Unionens fremtidige aktiviteter, lykkedes ikke.

Da den nye formand Line Markert kom til efter Natorp i foråret 2017, ja da var jeg ude og stille spørgsmålet, om det var et håndværkertilbud Line Markert egentlig overtog? Sat på spidsen vil jeg påstå, at det eneste der sejler i Brøndby – ja det er desværre økonomien, og økonomien – den er så altafgørende vigtig, at have styr på!

Det er alt sammen fortid, det kan vi ikke leve af at se på. Derfor var det også befriende at modtage signalet ”nu skal der ske noget”. Unionen har de seneste par år forsøgt sig med hjælpe udefra til at skaffe en ny hovedsponsor, men desværre er det ikke lykkedes, og det vil være den nye direktørs vigtigste opgave at få landet. Efter TORM for år tilbage gjorde deres neddrosling af, en for øvrigt eminent indsats på sponsorområdet, officiel, ja så er det ikke lykkedes at lande en ny sponsoraftale. Tænk hvis andre store top-10 forbund under DIF kørte i flere år uden hovedsponsor?

Så kære Christian Lerche, velkommen til som ny direktør for Dansk Sejlunion.

54-årige Christian Lerche er en person med stor erfaring bredt funderet i sejlsporten, og betydelige kompetencer fra lederstillinger i erhvervslivet. Det var nøgleordene, som var udslagsgivende for valget af Christian Lerche har Dansk Sejlunions formand, Line Markert, udtalt om den kommende direktør.
Christian Lerche kender om nogen sejlsporten indefra gennem talrige tillidshverv på både nationalt niveau og i klubregi, ligesom han også er højt respekteret som en af landets mest erfarne baneledere. Dertil kommer en lang, civil karriere som bl.a. direktør i branche-organisationen Danske Arkitektvirksomheder og senest som direktør i Molio, Byggeriets Videnscenter med ansvar for virksomhedens produktion og udviklingsprojekter.

Et godt råd herfra skal lyde; få nu sat og skabt dit eget team hele vejen rundt, og få så landet en ny stor hovedsponsor til Dansk Sejlunion, så er jeg lige ved at tro der på sigt vil stå en bronzestatue af dig på gangen i Brøndby.
Her fra redaktionen kipper vi med flaget, og ønsker hele sejlerDanmark samt Chr. Lerche tillykke med jobbet. Jeg tror ikke på de store revolutionerende forandringer, men hvis blot mine råd bliver en realitet, så håber jeg du kan få arbejdsro.

Held og lykke.

Forside









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf

Kapsejlads

J/70 Easter Camp i K.A.S.: Rekorddeltagelse og fokus på VM

Kort nyt

Uventet gave til sejl- og motorbådsklub





Udvalgte artikler *