fbpx

J/70eren populær på årets Tunø-lejr

Inkluder i Newsletter: Ja

Klubberne rundt om Aarhus var endnu en gang på ’lejr-tur’ til Tunø, og det var i år 37. gang at denne blev afviklet.

Det er en populær tur, som er et fælles arrangement, arrangeret af jolleafdelingerne i Århus Sejlklub, Kaløvig Bådelaug, Egå Sejlklub og Solbjerg Sejlklub.

Det er Lejrens primære formål at give nye og erfarne ungdomssejlere mulighed for at få en masse sejltimer på vandet, og et fornøjeligt samvær med andre sejlere på tværs af alder, evner og klubmedlemskab, og dette lykkedes ekstra godt i år, igen – fristes jeg til at skrive, med J/70 båden som vigtig ingrediens.

Aarhus' to x J70
I år havde man nemlig valgt at tage de to J70ere med, som Aarhus Sejlklub råder over. De to både blev sejlet frem og tilbage fra Tunø af nogle af de ældre sejlerdeltagere (15-16 år, red.), og da de var fremme var det ganske interessant at se, hvordan bådene var yderst populære bland opti-sejlere og andre ungdomssejlere, deres forældre søskende og trænere på lejren.

Webp.net resizeimage 37

Ingen tvivl, den nye generation af sejlere sejler alt muligt. Nogen kan bedst lide at sejle kølbåd helt nede fra 10-års alderen, og det fik vi tydeligt bevist her på årets Tunø-lejr, her via et par billeder af en pige (øverst i artiklen, red.) - og en drenge-besætning fra den nye generation.









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf

Kapsejlads

J/70 Easter Camp i K.A.S.: Rekorddeltagelse og fokus på VM

Kort nyt

Uventet gave til sejl- og motorbådsklub





Udvalgte artikler *