fbpx

Straftold gør det svært for amerikanske både

Inkluder i Newsletter: Ja

Det er ikke mange måneder siden at vi i magasinet som det tidspunkt hed Bådmagasinet, kunne løfte sløret for de nye amerikanske Carver både som var kommet til landet. Henrik Hansen testede og var ikke sen med de rosende ord: 'De amerikanske luksuscruisere fra Carver er nu kommet til Danmark. Vi har været en tur på vandet og har testet værftets næstmindste motoryacht, Carver C37 Coupe, der viste sig velegnet til det skandinaviske klima'

Nu er det slut, i hvert tilfælde så længe handelskrigen med USA står på, og den Skandinaviske importør skriver i deres seneste nyhedsbrev:

Sammen med Carver Yachts i USA, har vi nu gennem mere end et halvt år i Skandinavien introduceret produktlinjerne ”Carver Yachts” og ”Marquis Yachts”, som begge bliver bygget på værftet i Wisconsin, nord for Chicago.
Senest har vi solgt og leveret den populære model C37 og flere kunder har bestilt både fra os til efterfølgende levering.
Desværre har den internationale politiske situation ændret sig, når det gælder samhandel verdens lande imellem – specielt mellem USA og Kina og EU, således at man fra EU ́s side nu har indført en ekstra toldsats på 25% på import af flere amerikanske produkter, her under sejl- og motor både.

Med denne ekstra told, som oveni får tillagt moms, så bliver amerikanske både nu mere end 30% dyrere end før tolden blev indført – hvilket gør, at det pris- og værdimæssigt ikke giver nogen mening, at markedsføre produkterne i EU, så længe denne situation er gældende, idet vi føler det er i orden at betale for en vare og for godt håndværk, men ikke at betale en overpris, som kun går til told på produkterne.

Hos Carver Yacht i Dragør, forventer man dog at denne situation bliver løst, senest frem mod midtvejs valgene i USA i November, men frem til situationen bliver normaliseret har vi derfor besluttet, ikke at annoncere disse fantastiske både i Skandinavien - og den nye model C34 som vi havde i ordre på fabrikken og klar til Europa premiere, har vi sammen med fabrikken sat på ”hold”, indtil situationen er løst.

Læs Henrik Hansen test på en båd, som dog lige pt. ikke kan leveres i Danmark.

Kilde, nyhedsbrev fra: www.carveryachts-scandinavia.dk

 









Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet





Udvalgte artikler *