fbpx

Kom til foredrag på Museet for søfart

Inkluder i Newsletter: Ja

Hans Adzersen, kaptajn på den tremastede bark “James Craig” holder foredrag på Museet for Søfart i Helsingør

Det er bestemt ikke hverdagskost at få mulighed for at lytte til foredraget af Hans Adzersen, kaptajn på den tremastede bark “James Craig” - nu har du muligheden...

Kaptajn Hans Adzersen gæster M/S Museet for Søfart d. 8. august og beretter om sine mange oplevelser om bord på det sødygtige historiske sejlskib ”James Craig”, samt de mange udfordringer som dertil følger.

Det er de færreste med en fødselsattest der siger 1943, der kravler rundt og reber sejl på en tremastet bark fra 1874, og ovenikøbet er kaptajn for selvsamme. Dette er ikke desto mindre hverdag for den Tønder-fødte Hans Adzersen, der afbrød en ellers fredfyldt pensionisttilværelse på sin gård i Australien, til fordel for en frivilligtjans som først matros og siden overstyrmand og nu kaptajn, på det 70 meter lange historiske skib ‘James Craig’, som siden dets restaurering i 2001 har besejlet verdenshavene med Sydney som sin hjemstavn.

Foredraget finder sted, som tidligere nævnt, den 8. august kl. 15.30 på Museet for Søfart i Helsingør.
Pris: Entré til museet. Gratis for medlemmer af M/S Klub og Klub+. Book billet på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Hans Adzersen

Hans Adzersen (f. 1943) har taget søfartsuddannelse i Danmark. Han har været elev på Skoleskibet DANMARK 1960/61, og sidenhen elev og styrmand på Mærsk, samt styrmand og kaptajn i Stena Line. Management stillinger i DFDS/TOR LINE, samt management stillinger i rederierne AWPL Pacific og Swire Shipping i Sydney, Australien. Frivillig på JAMES CRAIG fra 2011. Kaptajn på JAMES CRAIG 2017. Executive Master på JAMES CRAIG 2018, JAMES CRAIG (www.shf.org.au) ejes af Sydney Maritime Museum Ltd (SMM) og drives af Sydney Heritage Fleet (SHF).

SMM/SHF får praktisk taget ingen statsstøtte eller bidrag fra det offentlige. Indkomsterne kommer næsten udelukkende fra salg af tjenester og bidrag fra private sponsorer.









Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...

Kort nyt

Flot donation øger sikkerheden i Roskilde

Kort nyt

Tun-feber i Helsingør – billetterne er revet væk

Kapsejlads

Anne-Marie Rindom skadet - misser Hyéres!

★ Artikel

★ Ruffet måtte af og på igen

Kapsejlads

Første officielle DM i singlehand sejlads er en realitet 

Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL





Udvalgte artikler *