Lørdagens Poker Run slutter i Dragør

POKER RUN:  På lørdag går det løs med årets race, denne gang også med showbiler og powerboats. Dagens program slutter ved Dragør Fort.

Lørdag d. 7. juli afholdes Copenhagen Poker Run, der er en årlig tilbagevende begivenhed, hvor nogle af Europas hurtigste powerboats og powerboat-interesserede fra hele Norden samles.

Copenhagen Poker Run er et oplevelsesløb på vandet, hvor deltagerne benytter deres  powerboats til at indsamle spillekort på forskellige lokationer i Øresund. Den der trækker de bedste spillekort vinder!

Bådene sejler ud fra Islands Brygge om morgenen, og de kommer bl.a. forbi Malmø, og Rungsted, inden de sejler til det store Copenhagen Car and Boat Show på Dragør Fort. Bådene følges hele dagen af to helikoptere.

Link til super fedt fotogalleri med over 300 billeder her 

Copenhagen Car And Boat Show er et stort familievenligt arrangement, som afholdes på Dragør fort ved Dragør Havn, Her kan publikum se nærmere på de mange racerbåde, se på udstillede Show biler samt komme helt tæt på helikoptere der vil ligeledes være en stor speed test, hvor bådene kæmper om titlen som den hurtigste Powerboat.

Copenhagen Car And Boat Show afholdes lørdag d. 7. juli fra kl. 12 til kl. 19

Arrangementet er åben for offentligheden og der er fri entré for alle. Adressen er Prins Knuds Dæming 1-2, 2791 Dragør.

Der vil være mulighed for at købe mad- og drikkevarer i opstillede salgssteder.

Dagens program for Copenhagen Poker Run:
- 09:00 Copenhagen Poker Run starter på Islands Brygge
- 10:00 Bådene forlader Islands Brygge
- 11:00 Bådene ankommer til Malmø
- 12:45 Bådene ankommer til Rungsted
- 15:45 Bådene ankommer til Copenhagen Car And Boat Show på Dragør Fort
- Hør den vilde lyd af 40.000 hestekræfter
- 16:45 Speed test i fire forskellige bådklasser
- 18:00 Bådene udstilles i havnen
- 19.00 Dragør fort lukkes for publikum.

Pokerrun

Lørdag gives der gas på Øresund, og hele 'flåden' ender ved Dragør Fort, hvor der også udstilles 'showbiler' Foto: Powerboats.dk

170701 pokerrun 1391

Jeg får lyst til at skrive Flying Poker Run. Lørdag går det løs med tusindevis af hestekræfter i årets Copenhagen Poker run Foto: Powerboats.dkSeneste nyheder