Tilbage i 2011 var Chr. Lerche med i serien 'Sejlsport som Folkesport' som Bådmagasinet bragte i den trykte udgave.

Chr. Lerche i 2011 - 'Vi har alle et ansvar'

Christian Lerche, kommende direktør i Dansk Sejlunion. Lerche har tidligere været med i Bådmagasin-serien 'Sejlsport som folkesport' - få artiklen gratis her

05-07-2018 14:22 Søren Øverup
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

For ca. halvanden måned siden meldte Dansk Union ud, at Mads Kolte-Olsen ikke ville få sin kontrakt forlænget når den udløb til årsskiftet. Samtidig havde bestyrelsen med formand Line Markert i spidsen, valgt at oprette en ny stilling med titlen Direktør. Unionen ønskede ledelsesmæssigt kursskifte, med et foreningsbaseret fokus, og samtidig styrke den kommercielle positionering. Der skulle simpelthen ske noget nyt.

Lørdag blev det officielt. Valget var faldet på Christian Lerche? For de fleste tættere på Dansk Sejlsport behøver Lerche ingen dybdegående præsentation, men for menig sejler, kan det jo godt være de ikke rigtig kender Lerche – endnu.

Portræt

Vores trykte udgave af magasinet BÅD vil naturligvis bringe et dybdegående portræt af Lerche, men sommerferien kommer en smule på tværs - og nu starter Lerche jo altså også først i sin nye position pr. 1. september, så en af magasinets journalister får først en snak med Lerche, på den anden side af denne fantastiske sommer.

Hvis I slet ikke kan vente, så har vi været et smut i arkiverne, og tilbage i 2011, der bragte magasinet – som den gang hed Bådmagasinet, et interview i vores serie ’Sejlsport som folkesport’.

Da Dansk Sejlunion arbejdede på deres, dengang nye strategi, forsøgte vi at hjælpe Unionen i den rigtige retning, og havde flere på hinanden følgende artikler under dette tema.

I anledningen af udnævnelsen af Christian Lerche som ny direktør for Dansk Sejlunion, så får du lige denne artikel serveret her. (ekstern pdf, red.)

Sjovt at læse. Man kan i hvert tilfælde sagtens se, at hverken Sejlsportsligaen - som Lerche forøvrigt var en stor drivkraft i at få sat i gang, og blev den første formand for, eller J/70'eren var født da denne artikel så dagens lys. Men Chr. Lerche sender gode signaler, som stadig kan være 'guld værd', og det er lige præcis hvad der er brug for. 

 

Udvalgte artikler til salg - GRATIS for abonnenter under Mit Bådmagasin

Læs flere nyheder - klik her.

Udvalgte artikler til salg - gratis for abonnenter under Mit Bådmagasin

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer